Рекорден брой иновации ще бъдат показани по време на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ

1040
Рекорден брой иновации ще бъдат показани по време на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ

Най-старото изложение в медицинския бранш в България - БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ ще покаже рекорден брой нововъведения в сектора от 17 до 19 май в Интер Експо Център.

Над 240 иновации в медицината и денталната медицина ще бъдат демонстрирани от 81 фирми-участници в дните на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ. Светът се пренася в залите на Интер Експо Център и тази година – нововъведенията от 29 държави ще впечатлят посетителите на събитието. Представените продукти са от България, Австрия, Австралия, Канада, Великобритания, Германия, Италия, Испания, Израел, Русия, Дания, Китай, Люксембург, Република Корея, САЩ, Словения, Швеция, Сингапур, Турция, Франция.

Всички специалисти и посетители от болници и лечебни заведения за извънболнична помощ, диагностично-консултативни центрове, медицински клиники и други здравни заведения, дентални лекари, мениджъри и специалисти от клиники и зъботехнически лаборатории могат да намерят най-добрите постижения на съвременната медицина чрез експонатите на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ.

БУЛМЕДИКА винаги е допринасяла за по-голямата известност на нови генерации апаратура, на техника от най-висок клас, на иновативни технологии и софтуерни решения, които осигуряват високия стандарт в медицинската дейност.

Специалисти правят безплатни тестове за заболявания на щитовидната жлеза

Специалисти ще правят тестове и ще дават безплатни консултации за заболявания на щитовидната жлеза. Това ще се случи от 13 до 15 май в ...

БУЛДЕНТАЛ представя най-новите разработки и продукти в различните области на денталната медицина – уникална лазерна техника, системи и апарати за прецизна диагностика и лечение, нов клас материали за денталната практика, апаратура и инструменти за обзавеждането на модерни дентални кабинети и зъботехнически лаборатории.

Опитът и успехите при прилагането на експонираните техника, материали и нови методи в медицината ще бъдат демонстрирани от десетки фирми, участващи в БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика