Само ДЗИ предлага покритие за опасностите в дигиталния свят

3600
Само ДЗИ предлага покритие за опасностите в дигиталния свят
Снимка: ДЗИ

Дигиталната защита вече е почти толкова важна, колкото и физическата. За това ДЗИ разшири покритието на добре познатата си застраховка „Комфорт за дома“, като включи и „Онлайн сигурност“ към основните ѝ параметри. Иновативното решение няма еквивалент на българския пазар и е създадено специално за физически лица, като покрива три основни риска – кражба на самоличност, увреждане на онлайн репутация и спор с онлайн търговец.

Предвид зачестилите случаи на онлайн измами е изключително важно да познаваме рисковете, пред които сме изправени, докато ползваме световната интернет мрежа. Колкото повече знаем за тези опасности, толкова по-добре можем да се предпазим от тях.

„ДЗИ е първата застрахователна компания, която предлага толкова комплексна и атрактивна услуга на българския пазар. Именно, защото съзнаваме, че имуществото вече не е само физическо и злоупотребата с личните ни данни е сериозна тема. С разширената ни услуга осигуряваме финансов ресурс за правната защита на нашите клиентите, за изчистване на репутацията им, както и за уреждането на спор с онлайн търговец“, сподели г-жа Бистра Василева, Изпълнителен директор Общо и корпоративно застраховане.

Застраховката на имуществото вече ни помага и при кражба на самоличност както онлайн, така и офлайн – било то чрез създаване на фалшив профил  в социалните мрежи или копиране на данните ни от лична карта и сключване на сделка от наше име. Допълнението към „Комфорт за дома“ покрива и увреждането на репутацията чрез клевета, обида или непозволено разкриване на личния живот, чрез използване на снимки, видеа или документи.

При спор с онлайн търговец, регистриран в България, или куриер, отговорен за доставката на закупен продукт, ДЗИ предоставя правна помощ и защита, в случай че продуктът е счупен, дефектен, непълен или не отговаря на описанието на производителя. Покриват се и случаите на забавена доставка до 10 календарни дни след изтичането на срока, посочен от търговеца.

Подобно застрахователно покритие е изключително преимущество, но не бива да забравяме и че онлайн сигурността преди всичко е въпрос на информираност. Колкото по-добре познаваме опасностите на 21 век, толкова по-добре можем да се предпазим от тях.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...