Tek Experts – международна компания, основана в България – отвори нов офис в Нигерия

3125
Tek Experts – международна компания, основана в България – отвори нов офис в Нигерия
Снимка: Tek Experts

Tek Experts, международен доставчик на висококачествени услуги в сферата на бизнеса и IT поддръжката, обяви разширяването на дейността си с отварянето на своя първи център за обслужване на клиенти в Лагос, Нигерия. Компанията, основана в България, вече е наела 300 служители в новия си офис и планира да увеличи нигерийския екип с още няколкостотин в следващите месеци. С представянето на новия център локациите, в които Tek Experts оперира стават осем - България, две в Коста Рика, САЩ, Малта, Китай, Виетнам и Нигерия.

Ръководството на аутсорсинг компанията е убедено, че новият ѝ офис ще промени ИТ средата в Нигерия, благодарение на партньорството между Tek Experts и Microsoft в предоставянето на услуги от най-високо качество. Възможностите, които този клиентски център предоставя пред столицата Лагос, пред Нигерия и Африка като цяло, са големи и Tek Experts и Microsoft изразиха задоволството си, че именно двете компании са първите, които дават този шанс на бизнеса в района. С плановете си за увеличаване на екипа в новия офис, Tek Experts затвърждава ангажимента си да подкрепя младите и способни хора, като им осигури постоянна и успешна кариера в една бързоразвиваща се индустрия.

„Имаме удоволствието да си сътрудничим с Microsoft в развиването на младите хора с потенциал, които ще подобрят ИТ средата в Нигерия. Убедени сме, че инвестицията в създаването на опитни кадри ще доведе до повишаване на уменията и експертните знания на нигерийците като цяло. Това ще ни даде възможност да предоставим висококачествено обслужване на нашите клиенти, така както направихме в другите ни офиси по света“, каза Янив Натан, основател на Tek Experts, по повод откриването на клиентския център в Нигерия и партньорството с Microsoft.

Tek Experts стартира бизнеса си с отварянето на първия си офис в София и се разраства изключително бързо. Очакванията на компанията са броят на служителите в целия свят да достигне 5 000 човека в края на 2018 г. В клиентския център на компанията в България работят над 500 човека, като броят им нараства всеки ден. В момента, обявените свободните позиции в столицата са 400. За да отговори на бързия бизнес растеж, Tek Experts разширява своето офис пространство с над 2 000 кв.м. в сградата, в която в момента оперира. Новите офис площи ще бъда официално представени в началото на юли 2018 г.

Tek Experts има дългогодишен опит в предоставяне на услуги на компаниите, с които те биха могли по добре да управляват бизнес операциите си. Компанията е доказала стремежа си да инвестира в развитието на служителите си във всеки един регион, където има офис. Чрез дейността си в седемте държави фирмата е разкрила хиляди работни места и е помогнала на хората да изградят успешни и удовлетворяващи кариери.

За Tek Experts

Tek Experts предлага бизнес решения и ИТ поддръжка за компании от цял свят и предоставя висококачествени услуги от мотивиран и професионален екип от служители. Компанията се гордее с това, че осигурява на своите клиенти най-добрите условия за развитието на техния бизнес. Опитът и професионална компетентност на служителите позволяват на клиентите на Tek Experts да съсредоточат вниманието си върху основните си цели, да разширят предлагания асортимент от услуги и ефективно да задоволяват потребностите на техните клиенти. Предметът на дейност на компанията включва софтуерна поддръжка, обучение и образование, поддръжка на продажбите и разработка на приложения. Повече информация можете да получите на www.tek-experts.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИКОНОМИКА:

Огромна част от българите живеят в панелки от соца

Силно начало на годината за жилищния пазар в София

Смениха ръководството на "Булгаргаз"

ОББ: Услугите – главен мотор на икономиката

Основателят на Telegram: Натискът на Кремъл ме принуди да напусна Русия

На комисия: Отложиха либерализацията на електроенергийния пазар за домакинствата

Почти два милиона туристи са били в България през зимния сезон

Байдън иска да утрои митата за стомана и алуминий от Китай

Фалитите в България: Данните за първото тримесечие на 2024 година

AES България отново получи престижната награда за безопасност на British Safety Council

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика