X
 
 

В рамките на три дни: Булмедика/Булдентал събра над 13 400 специалисти

782 0
photo of В рамките на три дни: Булмедика/Булдентал събра над 13 400 специалисти
Снимка: IEC
От 16 до 18 май залите на Интер Експо Център бяха запазена територия за медицината и денталната медицина

Още по-мащабно, изпълвайки три изложбени зали, тазгодишното издание на изложение Булмедика/Булдентал отново събра специалистите и опериращите в сферата на здравеопазването. Професионалистите се запознаха с най-новите продукти, тенденциите и възможностите, които новите технологии предоставят на модерната медицина и дентална медицина. Изложението се проведе от 16 до 18 май в Интер Експо Център и събра заедно 13 497 специалисти и гости.

Форумът предложи възможност за среща на специалистите и едни от водещите компании в сектора и отново изгради успешна платформа за създаване на професионални и бизнес контакти. Присъстващите имаха възможността да се запознаят с експонатите, които бяха представени от над 200 изложители. Свои щандове разположиха компании от 20 държави - България, Великобритания, Канада, Германия, Португалия, Сингапур, Китай, Тайван, Пакистан, Румъния, Италия, Швейцария, Франция, Гърция, Холандия, Турция, Полша, Унгария, Латвия и Словения. Всички те представиха над 250 иновативни продукта, показвайки високотехнологичното бъдеще на сектора.

Съпътстващата програма засегна актуални въпроси

Изложбените и конгресните зали на Интер Експо Център бяха „превзети“ и от богатата съпътстваща програма. Семинари, демонстрации и презентации засегнаха актуалните тенденции в лечението, най-новите продукти, превенцията на различни заболявания и обществената безопасност. Националната пациентска организация (НПО) проведе скринингова акция за хепатит С, измерване на кръвна захар, холестерол и кръвно налягане, заболявания на щитовидната жлеза.

Интереса на посетителите провокира Медицинският колеж „Йорданка Филаретова“. Лекторите засегнаха поредица от важни теми, сред които гръбначно-мозъчните травми и рехабилитацията им, образната диагностика при хипо- и хипердонтии,  системни възпаления и имунологична диагностика и други. „Продължавайте в същия положителен дух“, пожелаха на Булмедика/Булдентал представителите на Националната асоциация „Диабет, предиабет и метаболитен синдром“. През трите изложбени дни организацията извършваше изследвания за диабет тип 2 и предлагаше измерване на различни жизнени показатели.

Форум „Мама и бебе 2018“, който бе посветен на темата „Бременност и раждане без страх“, засегна раждането, майчинството и многобройните въпроси, на които бъдещите майки търсят ценни отговори. На дневен ред съпътстващата програма изведе съвременните методи за диагностика и терапия в онкологията, пулмоналната хипертония при жените, приложението на плазма технологиите в дермокозметиката, както и демографските мегатенденции и мисията на денталните специалисти. На специална среща на зъботехниците бяха изведени новите тенденции в сектора.

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ - Светът на медицината, събран в едно изложение

От 16 до 18 май в Интер Експо Център предстои да се проведе едно от най-значимите събития в медицинския бранш - БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ. Ме...

Присъстващите се запознаха с дружелюбния Гари – кучето спасител на човешки животи. Той доказа, че с уменията си четириногите любимци, преминали специално обучение, са основно звено във всяка спасителна служба по света. Събитието бе организирано от Българския червен кръст.

Изпълнени със съдържание

Магията на технологиите и иновациите изпълни залите на Интер Експо Център. Над 250 на брой, чрез тях бяха показани възможностите на високите технологии и непрестанния стремеж на специалистите за развитие на сектора с цел оптималното лечение на пациента и подобряване на общественото здраве. Сред новостите в областта на медицината бяха апаратура и технологии за гинекологията, кардиологията, физиотерапията. Акцент бе поставен и върху динамичния сектор на естетичната медицина, софтуерите за управление, както и върху най-новите продукти за лекарския кабинет.

Секторът на денталната медицина привлече професионалистите с предложения от сферата на зъболечението, зъботехниката, денталното оборудване, апаратура и обзавеждане. Изложителите представиха най-новите решения в ендодонтията, ортодонтията и естетичната медицина. Сред тазгодишните акценти бе имплантологията. На щандовете посетителите откриха дентални импланти и имплантни системи, пиезокерамични апарати, технологии за поставяне на импланти и други. Разнообразни бяха предложенията в секторите за орално здраве и оралната хигиена.

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ - Светът на медицината, събран в едно изложение

От 16 до 18 май в Интер Експо Център предстои да се проведе едно от най-значимите събития в медицинския бранш - БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ. Ме...

Пет ваучера

За шеста поредна година Булмедика/Булдентал раздаде на посетителите традиционните пет ваучера, всеки на стойност 2000 лв. В последния ден на изложението, 18 май, в присъствието на комисия, бяха изтеглени имената на петима специалисти, посетили изложението и попълнили анкетна карта. С ваучерите те могат да закупят техника и консумативи от фирми изложители на Булмедика/Булдентал 2018.

За 52-ри път Булмедика/Булдентал създаде атмосфера, доказвайки, че за всеки от сектора е важно да запази в своя график дните, през които се провежда изложението.

Actualno.com

Етикети:

0 Коментара

Кафене
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта

Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

missing image
Дневен хороскоп за 20 септември

Овен Заложете на добре познати дейности. Новото сега ще ви умори и ще ви е нужно прекалено много време, за да вникнете в процеса. Тел...