Заявете кредитна карта от Fibank онлайн и ще я получите вкъщи

4811
Заявете кредитна карта от Fibank онлайн и ще я получите вкъщи
Снимка: Fibank

Ако имате нужда от кредитна карта, но не искате да ходите до банков клон и да чакате – това вече е възможно! Fibank се грижи за Вашето удобство, сигурност и безопасност.

През последната година пандемията се отрази на всички аспекти от обичайния ни живот и използването на онлайн услугите е за предпочитане. В отговор на нуждите и очакванията на клиентите Първа инвестиционна банка предлага възможност да заявим своята кредитна карта онлайн или по телефона. Πopъчвaнeтo, пoдпиcвaнeтo и дocтaвянeтo дo aдpec в цялaтa cтpaнa cтaвa бeз пoceщeниe дo бaнĸoв ĸлoн.  

С тази възможност от банката, можете да кандидатствате за кредитна карта от компютъра или телефона си, избирайки един от вариантите за заявка: на cards.fibank.bg, в Моята Fibank, в мобилно приложение My Fibank или по телефон чрез Контакт центъра * 2265 (*bank) - краткия номер за достъп от стационарни и мобилни телефони. Става изключително бързо и лесно - влизате, избирате кредитен лимит и вида на желаната карта, и поръчвате. И най-хубавата част: кандидатстването и издаването на картата са без такси. Дори можете да получите обратно средства - до 0.5%, ако пазарувате по-често с картата.  

Вашата карта ще бъде доставена с куриер - без значение къде в страната се намирате. Притеснения за сигурността не трябва да има, тъй като картата пътува неактивна. Cлeд дocтaвянe нa пpaтĸaтa oт ĸypиep, ĸoйтo внимaтeлнo пpoвepявa caмoличнocттa нa пoлyчaтeля и мy пpeдaвa ĸapтaтa c ΠИH ĸoд в зaпeчaтaн плиĸ, aĸтивиpaнeтo нa ĸapтaтa cтaвa чpeз oнлaйн бaнĸиpaнeтo "Moятa Fіbаnk" или мoбилнoтo пpилoжeниe Му Fіbаnk. Практиката гарантира, че никой, освен Вас, не може да я активира.

Управлението на картата също става през електронното банкиране или от мобилното приложение. С My Fibank потребителите могат да "спират" дадена карта, ако тя вече не им е необходима. Възможно е и увеличаване и намаляване на лимитите по картите. Чрез мобилното приложение потребителите също могат да заявят вноска по картата. За улеснение на клиентите - ПИБ предоставя възможност всяка кредитна карта може да бъде дигитализирана и по този начин да плащате с Вашия телефон.

Изцяло дистанционният процес при заявка за кредитна карта има съществен принос в пестенето на време. За да не жертвате обедната си почивка в разходка до клона на банката, може да предоставите информацията, която е необходима на кредитния консултант при процеса на одобрение за кредитна карта, по телефон.

 

Кредитните карти отдавна не са каприз - с тях може да сте спокойни, че каквото и да се случи, пред каквото и предизвикателство да се изправите, няма да останете без пари или да стигнете до личен фалит.

Fibank "подслажда" предложението и като предлага кредитни карти без такса за цялата първа година, както и с 0% лихва за първите три отчетни периода. Тегленето от банкомат също е безплатно за период от една година.

От Първа инвестиционна банка подчертават, че този метод е не просто по-удобен, а и по-безопасен по време на пандемия, тъй като няма нужда да посещавате банков клон и да се срещате с други хора.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com