Citroen C4 Cactus обещава много

96694
Citroen C4 Cactus обещава много

На първо място това е много атрактивна визия. Със сигурност C4 Cactus ще изпъкне във вече гъсто населения сектор на компактни кросоувъри, в който искат да влязат всички, включително Mercedes. С тази визия Citroen заявява, че не е забравил как се правят атрактивни модели. C4 Cactus е брат на Peugeot 2008, а предвид отличния прием на 2008 на пазара, може да се предположи, че C4 Cactus има огромен потенциал.

 

Citroen ще произвежда луксозния Wild Rubis

  По време на тазгодишното издание на автомобилното изложение в Шанхай Citroen изненада с доста атрактивен прототип – Wild ...

Другото впечатляващо при този модел е масата му, като инженерите на компанията са успели да постигнат базово тегло от само 980 кг. Автомобилът е качен на платформата PSA Platform 1, на която се контруират Citroen C3 и Peugeot 208. За конструкцията на C4 Cactus е използвана високоякостна стомана, докато други елементи – като калниците например – са направени от алуминий.

Нестандартните защитни елементи Airbumps, разположени на бронята и отстрани на вратите, могат да се поръчат в различни цветове. Така може да се създаде контраст с основния цвят на купето или пък да се слеят с него.

 

Много атрактивен е моделът и вътре, където виждаме централна конзола във формата на таблет, от който се контролират радио, навигация, климатик, настройки на автомобила. Приборното табло е цифрово.

Citroen DS3 става на екзотичен кабриолет

Citroen има доста успешен модел в лицето на DS3, затова и е логично да работи върху различни негови версии. Така например по време на п...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com