Citroen вади концепцията DS 5LS R с 300 к.с.

45027
Citroen вади концепцията DS 5LS R с 300 к.с.

Citroen продължава атаката на китайския пазар с версията DS 5LS R, която ще бъде представена на започващия на 20 април автомобилен салов в Пекин. Това е спортната версия на представения наскоро DS 5LS.

 

Citroen C1 вади много симпатична визия

В Женева Citroen ще представи наследника на С1, реализиран от 2005 г. до момента в тираж от 760 000 бройки. Новият Citroen C1 се п...

Задвижването на DS 5LS R се осигурява от 1,6-литров двигател 300 к.с. и въртящ момент 400 Нм. Концептът е с 15 мм по-нисък в сравнение със серийния модел и е с по-широка предна следа. Скоростната кутия е пилотирана и се управлява от командни лостчета, които са разположени зад волана. Обект на специално внимание при разработването на концепта са били шасито, окачването и спирачната система. Фокусът върху представянето е подчертан от добавянето на визуални елементи, като отворите за въздух, панел на предната броня и елементи от истински карбон. Широките странични лайстни на предните врати, изработени в карбонов сив матов цвят, затвърждават принадлежността на концептуалния модел към семейството на спортните модели «R» на марката. Решетката « DS Wings » е изработена в цвят сив карбон. Спортният дух се подсилва и от 20-инчовите джанти с характерен дизайн и цвят, съчетан с екстериора на автомобила.

 

Купето е изцяло „облечено” в кожа и алкантара, включително бордното табло. Идентичността DS намира израз посредством комбинацията на три материи (гладка кожа, релефна кожа с лого DS и алкантара) в тапицерията и вътрешен стил „Верижка на часовник”, познати от предишните модели.  Седалките, бордното табло, горната част на панелите на вратите се отличават с перлени шевове в цвят червен  Carmin.

Информацията се показва на контролно измервателния уред, разположен върху централната конзола. За още по-спортен дух в интериора на DS 5LS R има карбонови елементи върху волана, панелите и дръжките на вратите.

Citroen C4 Cactus обещава много

На първо място това е много атрактивна визия. Със сигурност C4 Cactus ще изпъкне във вече гъсто населения сектор на компактни кросоувър...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com