Детайли за жестоката Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

14747
Детайли за жестоката Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

За пръв път виждаме снимка на интериора на убийствената Giulia Quadrifoglio, която обещава големи главоболия за немските си конкуренти с неутразим дизайн и 510 к.с.

Alfa Romeo разпространи няколко снимки на най-горещия си продукт, Giulia Quadrifoglio. През юни Alfa Romeo дръпна покривалото от Giulia и Giulia Quadrifoglio, но едва сега виждаме нещо повече от втората и по-специално – от интериора й. Това е част от последната маркетингова стратегия на компанията, която дава на час по лъжичка в опит да нажеже атмосферата до червено, какъвто е фирменият цвят на Alfa и този убийствен автомобил. Всички подробности ще разберем следващата седмица, когато тайните ще бъдат разбулени на салона във Франкфурт.

 

Alfa Romeo Giulia ще се задвижва от V6 на Ferrari

От дълго време я знаем като Giulia (но това може скоро да се промени), напълно новият седан на Alfa Romeo, с който трябва да започне въ...

Снимката на интериора не показва всичко, но е ясно, че водачът е в центъра. Пред него има 3-лъч волан, облицован с Alcantara. Горната част на централната конзола е приютила дисплея на инфотейнмънт системата. Изглужда, че количеството на бутоните и превключвателите е сведен до минимум. Въртящият се контролер за избор между режимите на задвижване не се вижда, но е там. Откроява се червеният старт-стоп бутон върху волана. Карбоновата облицовка и червените шевове нагорещяват допълнително атмосферата.

 

Без още да е потвърдено, горещата Giulia е завъртяла „Нордшлайфе“ за 7:43 мин. Супер спортният седан е разработен в течение на само две и половина година. Той се задвижва от от взет от Ferrari турбо 6-цилиндров двигател с 510 к.с., достатъчни за ускорение до 100 км/ч за 3,9 секунди и максимална скорост около 320 км/ч.

Стандартно, Giulia Quadrifoglio ще разчита на задно задвижване, но срещу допълнително заплащане ще може да се поръча задвижване на четирите колела. Инженерите на Alfa Romeo са успели да постигнат идеалното (50:50) разпределение на теглото между двете оси, като то е в рамките на 1500 кг.

Fiat влага 5 млрд. евро в Alfa Romeo

Алиансът Fiat Chrysler Automobiles планира инвестиция от 5 млрд. евро за възстановяване на Alfa Romeo. Това заяви ръководството на конц...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com