Italdesign показа Parcour Coupe и Roadster

15899
Italdesign показа Parcour Coupe и Roadster
Под красивите ламарини е монтиран задвижващият тракт на Lambo Gallardo.

Джорджето Джуджаро, който преди години беше в София с две от своите бижута, сега отново влезе ударно под светлините на прожекторите. Italdesign бе сред първите дизайнерски студия днес, чиято пресконференция привлече погледите на журналистите в зала „Палекспо“, Женева. И нямаше как да е иначе, след като Italdesign представи два автомобила – Italdesign Giugiaro Parcour Coupe и Roadster.

Lamborghini Vеneno: Брутален звяр за 3,6 млн. евро

„Палекспо“ отворя врати утре. И със сигурност Lamborghini отново ще побърка света. Миналата година бях буквално изумен, ког...

От 2010 г. италианското дизайнерско ателие е сигурно за бъдещето си, след като влезе под топлата шапка на VW Group. И двата автомобила на Джерджето предлагат дизайнерска смес от спортен автомобил и кросоувър, а подправката е Lamborghini. Купето и роудстърът предлагат място за двама и са дълги 4530 мм, шорико са 2070 мм, височината е 1335 мм, а масата е 1550 кг.

Задвижването се осигурява от познатия V10 5,2 двигател на Gallardo и неговите 550 к.с., който е монтиран зад пътническото купе. Агрегатът е куплиран с 7-степенна автоматична трансмисия с двоен съединител, препращайки кончетата към гигантските 22-цолови колела.

Kia Provo подсказва за бъдещ конкурент на Nissan Juke

Концепциите се правят по две причини. Или за прахосване на пари, за да се покаже какво би могло да бъде, или просто подсказва какво да ...

Giugiaro Parcour Coupe и Roadster са способни на спринт до 100 км/ч за 3,6 секунди, докато максималната им скорост е 320 км/ч.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com