Концептът Subaru WRX изтече преди официалния си дебют

59182
Концептът Subaru WRX изтече преди официалния си дебют
В момента само можем да гадаем, но искрено се надявам това да е реална концепция, която да ни представя бъдещата визия на сериен WRX.

Само дни ни делят от потвърждение дали тези снимки са истински и именно така изглежда концепцията Subaru WRX. Неизвестностите са свързани с това, че снимките приличат повече на рендъри, а не на истински фотоси. Американските медий обаче твърдят, че това са официални снимки на Subaru, които умишлено и толкова очевидно са обработени, за да приличат на рендъри.

Детайли, както може да се досетите, липсват. Очевидно е, че автомобилът изглежда невероятно, отново е седан и дизайнът умишлено се различава от фирмения стил на марката. Лично аз се надявам, че именно така ще изглежда концепцията WRX, която ще ни даде ясна представа за бъдещата серийна визия на една от легендарните „бегачки“, присъстващи в мокрите сънища на заклетите автомобилни фенове.

 

Ясно е, че не малка част от елементите няма да видим в серийно производство, но също така е ясно, че WRX вече откроимо се различава от Impreza, върху която се базираше, а хечбекът така и не успя да намери широката популярност, заради която Subaru взе решението да я направи във формата на хечбек.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com