На върха на атаката застава MINI Paceman GoalCooper

32512
На върха на атаката застава MINI Paceman GoalCooper

Обратното броене за световното в Бразилия започна. Футболните фенове се готвят за най-голямото глобално спортно събитие на годината. На трансферния пазар излиза нов играч и това е MINI Paceman GoalCooper.

Този първокласен играч е от школата на MINI John Cooper Works Paceman и притежава всички качества, за да премине от груповата фаза, чак до финала. Дизайнерският екип на MINI с капитан Oliviero Weilinho комбинира цветовете зелено, синьо и жълто, в ексклузивната линия за екстериора „Danielson” осигурявайки на MINI ранна преднина с 1:0.

Новото MINI пристигна в България

От 20 до 29 март, от 10:00 до 18:00 часа, MINI очаква своите фенове в Towers Gallery в Sopharma Business Towers, където всеки може да в...

 

Интериорът не си позволява да попадне в засада. „Тревното покритие” е Brasileiro Green, а "прожекторите" във формата на MINI LED пакет за вътрешно осветление пресъздават усещането на стадиона. С това оборудване на борда MINI Paceman GoalCooper ще предизвика "мексикански вълни" на всичките четири места. Моделът е напълно подготвен за преглед на спорни съдийски решения и виртуозни попадения, посредством live web stream. Универсална поставка за смартфон отпред и за Apple IPAD на задните места осигурява удобно гледане в официалната ложа на задните седалки. За развлечение преди мач или в почивката между две полувремена MINI Paceman GoalCooper разполага с комплект настолен футбол монтиран на централната релса Center Rail.

 

MINI Paceman GoalCooper е напълно оборудвана за тренировки между мачове. Задните облегалки могат да се сгънат, превръщайки багажника, изцяло тапициран с „тревно покритие”AstroTurf, във футболна врата. Мрежата е прикрепена зад предните седалки. MINI Paceman GoalCooper има силна защитна линия, което прави много трудно за всеки нападател да отбележи гол. Веднага щом сензорите на Контрола на дистанцията при паркиране (PDC), заедно с интериорните сензори на алармената система, регистрират изстрел към вратата, електрическият капак на багажника се затваря предотвратявайки, преминаване през гол линията и запазване на резултата.

MINI Clubman Concept е близо до конвейра

По-дълга с 26 см и близо 17 см по-широка от актуалния MINI Clubman, концепцията излъчва сериозна доза елегантност (дължина 4223 мм, шир...

 

Ако все пак даден играч успее да преодолее вратаря той може да сподели успеха си веднага с други шофьори на MINI. При последния съдийски сигнал, след 90 минути игра, резултатът се предава чрез IPAD чрез специален MINI Paceman GoalCooper MINI Connected App. Благодарение на интелигентната свързаност резултатите могат да бъдат сравнявани онлайн с други регистрирани потребители по всяко време. Резултатите се обновяват всеки ден и в края на турнира Световният шампион на MINI общността ще вдигне трофея.

Новата звезда в отбора на MINI ще бъде представен официално на 1 април 2014 година. Всички детайли, свързани с трансферни суми и договорни условия ще останат строго поверителни до тогава.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com