Новото шоу на Кларксън, Хамънд и Мей си има име

3035
Новото шоу на Кларксън, Хамънд и Мей си има име

Докато новите водещи на Top Gear подгряват публиката за старта на новата ера на шоуто след три седмици, бившите трима водещи не останаха по-назад. След девет месеца на въпросителни около името на новото им шоу, най-после то е ясно: Джеръми, Ричард и Джеймс ще водят шоуто The Grand Tour. И не, името не е избрано, защото съкращението му GT е обратното на TG (Top Gеar). Причината е, че всеки епизод от шоуто ще се снима на различно място по света.

Това е супер амбициозна цел на тримата амигос, която много прилича на специалните серии на TG от преди време, когато тримата обикаляха различни държави. Но това се правеше рядко. Докато сега става въпрос за 12 поредни седмици снимки на различни места (колкото ще е един сезон). Още по-интересно е, че и снимките в студио, а също и публиката в студиото, също ще се снима на различни места. Публиката ще бъде теглена с жребий, а самото студио ще бъде огромна палатка.

Те се завръщат! Ще ги гледаме по Amazon

Неизбежното се случи. Джеръми Кларксън, Ричард Хамънд и Джеймс Мей са подписали договор с Amazon за ново шоу. То ще се излъчва в светов...

Договорът на тримата е за три сезона от по 12 епизода, като стойността на всичко това е 250 млн. долара. Заплатата на Кларксън е 10 млн. паунда на година, докато на Мей и Хамънд – по 7,2 млн.

Шоуто, което е едно от най-очакваните, ще стартира този октомври. Звучи повече от амбициозно. Очакваме го.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com