Renault преосмисля MPV автомобила със Scenic

5495
Renault преосмисля MPV автомобила със Scenic

Дизайнът на новия SCENIC бележи голяма промяна, дори и само заради своите безпрецедентни размери. Той стъпва върху 20-цолови колела – стандартно оборудване за цялата гама, а добре балансираните му линии го правят особено приятен за окото, благодарение на по-ниската линия на покрива, по-дългото междуосие и по-късия заден надвес в сравнение с предшественика си. По-широките следи отпред и отзад позиционират идеално колелата в четирите ъгъла на автомобила, за да гарантират изключително стабилна стойка.

 

Подобно на концепцията R-Space, силно изправеното челно стъкло на новия SCENIC и късият капак на двигателя подсилват елегантността на неговия MPV силует. Едновременно с това, триелементното стъкло – характеристика, пренесена от новия Espace – комбинира панорамен изглед с подобрена странична видимост. Изразителната предна част на новия SCENIC включва откроим светлинен подпис. В зависимост от версията, С-образните фарове се възползват от технологията LED PURE VISION, докато технологията Edge Light осигурява 3D ефект за стоповете.

 

Плъзгащата се централна конзола е основна характеристика на Scеnic. Тя позволява на водача да конфигурира кабината според своите желания. Когато централната конзола е в предна позиция, тя се подпъхва под голям вертикален дисплей (портрет формат), за да оформи едно цяло, създавайки за водача усещане за кокпит на седан, който обаче се радва на висока позиция на седене, свързвана с MPV моделите. Когато централната конзола е в най-задна позиция, новият SCENIC предлага по-открита конфигурация, която може да се сподели между водача и другите пътници в автомобила.

Renault Megane: Емоционален (тест-драйв)

Ако има нещо, което винаги, абсолютно винаги искам и търся в един автомобил, то това е емоцията, която той ти дава, когато го гледаш, д...

 

Багажникът на новия SCENIC е с обем 496 куб. см по VDA (еквивалентно на 572 литра), което представлява увеличение с 26 куб. см по VDA спрямо Scеnic 3. Това нарежда обема на багажника на новия SCENIC сред трите най-добри в сегмента на компактните MPV модели.

Новият SCENIC изпъква като лидер в класа в компактния MPV сегмент с общо допълнително пространство за съхранение от 63 литра.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com