Volkswagen показа интериора на Amarok

2254
Volkswagen показа интериора на Amarok

Първозамисълът на пикапа, в частност на Amarok, е да служи като работен кон. Но в Европа това не е задължително така. А дори и да е така, това не означава, че той не може да предложи изпипан интериор, който да кара пътниците да се чувстват като в стандартен SUV или лек автомобил. Точно това са искали да постигнат дизайнерите на обновения Amarok, които са монтирали арматурно табло, подобно на това в Golf и другите леки автомобили на компанията. Таблото е изпълнена с повече хоризонтални линии спрямо предходния модел. Местата и обемът на нишите за съхранение в интериора са на нужното равнище. Високата шофьорска позиция и добър обзор във всички посоки са все още налични, така че моделът се опитва да предложи най-доброто от двата свята.

 

VW показа обновения Amaroc

Под предния капак е най-голямата изненада: 3,0-литров V6 турбодизел с три мощности. Екстериорът и интериорът на модела е променен, кат...

От леките автомобили на VW са взети и електрическите ergoComfort предни седалки, които предлагат отопление и регулиране във височина. Позицията на седалките може да се регулира в общо 14 начина, като предните седалки може да се поръчат с напа кожена тапицерия. Пред шофьорското място е монтиран нов мултифункционален волан.

 

Нивото Aventura предлага стандартно цветен дисплей между оборотомера и скоростомера, както е планки за смяна на предавките от волана, с които да се контролира 8-степенната автоматична трансмисия. Моделът е оборудван с последното поколение на инфотейнмънт системата на VW с навигация, DAB цифрово радио и гласови команди. Автомобилът може да се поръча още с Park Pilot система, комбинираща паркинг сензори и камера за обратно виждане. На борда има четири 12-волтови контакта, стоманени педали (само за Aventura), климатик и Bluetooth.

Най-евтиният Amarok е Trendline Double Cab със задно предаване, чиято цена в Германия започна от 25 720 евро. Топ версията Amarok Aventura (V6 дизел с 224 к.с., 4MOTION, 8-степенен автомат) започва от 46 525 евро. Продажбите започват през септември.

Работниците на VW с по 3950 евро премии

Работниците в заводите на компанията са работили „под голямо напрежение миналата година“. Очаква се следващият месец Volks...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com