Джъд Лоу ще изиграе младия Дъмбълдор във „Фантастични животни“

4825
Джъд Лоу ще изиграе младия Дъмбълдор във „Фантастични животни“
Снимка: Getty Images / Guliver

Британският актьор Джъд Лоу ще влезе в ролята на младия Албус Дъмбълдор във филмовата поредица „Фантастични животни и къде да ги намерим“. В лентата, която се очаква да излезе по кината през ноември 2018 г., той ще застане рамо до рамо с Еди Редмейн и Джони Деп.

Последната голяма роля на Лоу беше на малкия екран в сериала на Паоло Сорентино „Младият папа“. Сега той ще трябва да изиграе младата версия на образа, познат с ролите на Ричард Харис и Майкъл Гамбън.

Джъд Лоу ще участва в "Шерлок Холмс" 3

Джъд Лоу потвърди участието си във филма "Шерлок Холмс" 3. Лоу разкри, че сценарият на третата част се пише в момента, но продуцентит...

Снимките за продължението на „Фантастични животни и къде да ги намерим“ ще започнат през август тази година. В тях Дъмбълдор е все още млад преподавател в „Хогуортс“, години преди да стане директор на вълшебното училище.

Във филма, режисиран от Дейвид Йейтс, ще участва и Джони Деп като злодея Гринделвалд и Еди Редмейн като познатия Нют Скамандър.

Първият филм предизвика значителен успех след премиерата си през ноември 2016 г. и спечели над 800 млн. долара. Наскоро авторката на света на Хари Потър Джоан Роулунг разкри, че ще предисторията на случващото се в книгите й ще обхване общо пет филма.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com