Феновете в екстаз след ексклузивна прожекция на ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА СИВО в Ню Йорк

57539
Феновете в екстаз след ексклузивна прожекция на ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА СИВО в Ню Йорк

Най-oчакваната кинопремиера на годината направи своя дебют в Ню Йорк пред избрана публика. В петък над 100 фена се събраха в Голямата ябълка, за да изгледат ексклузивно ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА СИВО в присъствието на Джейми Дорнан, Дакота Джонсън, автора на романа Е. Л. Джеймс и режисьора Сам Тейлър-Джонсън.

Отбраните фенове, които имаха възможност да изгледат най-чакания филм на годината, останаха в див възторг и споделиха, че обожават филма. Аплодисментите и бурните възклицания започнаха още с появата на Джейми Дорнън на екрана. В продължение на целия филм зрителите в залата преживяваха гласно всяка минута и не сдържаха смеха и въздишките си.

ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА СИВО разбива рекорди две седмици преди световната си премиера

Предварителните продажби за първото киносъбитие за 2015 г. – премиерата на ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА СИВО, започнаха да разбиват рекордите ...

След скрийнинга феновете споделиха, че секс сцените са били точно това, което са очаквали. Самията Дорнан предизвика масова истерия сред присъстващите на прожекцията. Със своето превъплъщение в ролята на Крисчън Грей, той печели сърцата на фенките. Дори такива, които са имали резерви именно той да изиграе богатия бизнесмен с нестандартни скесуални желания, споделят, че няма по-подходящ актьор според тях. А Дакота Джонсън толкова добре влиза в кожата на Анастейжа Стийл, че химията между двамата на екрана е повече от впечатляваща.

В Ню Йорк режисьорът Сам Тейлър-Джонсън обяви и една голяма новина – „Петдесет нюанса по-тъмно“ и „Петдесет нюанса освободени“ също ще бъдат филмирани. Все още няма потвърждение дали Дакота Джонсън и Джейми Дорнан отново ще влязат в ролите на Анастейжа Стийл и Крисчън Грей и дали Тейлър-Джонсън ще режисира двете продължения, но имайки предвид огромния успех на филма още преди премирата му, вероятността да запазят екипа е голяма.

ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА СИВО идва в кината на 13 февруари!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com