X
 
 

И Ян Енглерт вече е със звезда и дръвче в Алеята на липите в Стара Загора

2681 0
И Ян Енглерт вече е със звезда и дръвче в Алеята на липите в Стара Загора
Снимка: Актуално
Полският актьор Ян Енглерт, познат на българската публика с ролята на отец Ередия във филма на Въло Радев "Осъдени души", е седмият артист, който откри звезда с името си и засади дръвче в Алеята на липите в Стара Загора.

Тази привилегия имат носителите на специалната награда на кинофестивала „Златната липа“ за цялостен принос в киното, която Енглерт получи снощи.

С песента „Излел е Дельо хайдутин“ го поздрави рожденичката Мирела Дюлгерова, която днес става на 8 години и е възпитаничка на Детско-юношеския народен хор „Жарава“.Ян Енглерт е вторият чуждестранен актьор със звезда и дръвче в Алеята на липите пред Държавна опера - Стара Загора, след Джанкарло Джанини, който беше специален гост и носител на специалната награда на второто издание на Международния филмов фестивал "Златната липа" през 2014 година.

В Града на липите свои звезди и дръвчета имат и вече Мария Статулова, Васил Михайлов, Татяна Лолова, Гинка Станчева и Васил Банов.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Дневен хороскоп за 9 декември
Дневен хороскоп за 9 декември

Овен Този понеделник не бъдете прекалено претенциозни към останалите. Сега може да изиграете картите си добре, но не очаквайте същото от останалите.  Телец Днес...