Майкъл Бей открива лятото с грандиозно зрелище

47381
Снимки: Форум Филм

Нетърпеливи ли сте да видите новата лента на култовия Майкъл Бей?

Месец юни се очертава като празник не само за футболните фенове, но и за киноманите, защото на голям екран у нас пристига  „Трансформърс: Ера на изтребление“.

Кого разкрива първото видео към Трансформърс: Ера на изтребление?

Вчера по време на,  най-голямото спортно събитие в САЩ - купата по американски футбол Super Bowl - екипът на един от най-успешните...


Очаква се тази част да премине през зрителите като необуздан бик и да им предложи страхотно зрелище от първата до последната минута.

Първият трейлър към продукцията вдигна летвата на очакванията наелектризирайки всеки киноман.

Паралелно с това обаче, видеото разкрива елементи от промяната на историята и взаимоотношенията между новите герои на Марк Уолбърг – Кейд - и Никола Пелтц, в ролята на дъщеря му Теса. Третият нов персонаж – Шейн (обещаващият талант Джак Рейнър), също е част от новия семеен кръг, в който ни въвлича филма.

Първоначално не одобрили Макконъхи за "Клубът на купувачите от Далас"

Предвид кариерата на Матю Макконъхи в романтични комедии, не е изненада, че режисьорите на "Клубът на купувачите от Далас" първоначално...

Каква ще бъде ролята на новия трансформърс, който се показва в трейлъра?

Старият очукан камион, който Кейд (Марк Уолбърг) купува и „събужда“ явно отдавна е на Земята, но каква е връзката му с Оптимус Прайм и другите аутоботи предстои да разберем.

Във филма ще видим и Станли Тучи („Игрите на глада“), чийто герой загатва за още неочаквани събития в сценария на филма.

Сред актьорския състав на задаващия се грандиозен екшън са още имената на Келси Грамър („Х-Мен: Последният сблъсък“), който ще видим в ролята на злодей – десептикон, София Майлс (филмовата поредица „Подземен свят“) и  Бингбинг Лий („Заразно зло: Възмездие“).

Любопитни факти за Оскарите тази година

Всички наркотици във "Вълкът от Уолстрийт" са таблетки витамин В. Не е ясно точно колко пъти се изричат нецензурни думи, но със сигурно...

За новата част от поредицата Майкъл Бей събира „обичайните заподозрени“, които бяха въвлечени в създаването на предишните две ленти - продуцентите Лоренцо ди Бонавентура, Дон Мърфи, Том ДеСанто и Иън Брайс, изпълнителните продуценти Стивън Спилбърг, самият Бей, Браян Голднър и Марк Вахрадиан. Сценарист на „Трансформърс: Ера на изтребление“ е Ехрен Крюгер.

Към момента за филма има само един сигурен факт – Майкъл Бей ни е подготвил „нажежаващ“ старт на тазгодишното лято!

Официалната световна и българска премиера на „Трансформърс: Ера на изтребление“ е на 27 юни 2014 г. в кината на 3D и IMAX 3D. Любопитна и актуална информация може да намерите на официалната фейсбук страница на „Форум Филм България“: www.facebook.com/ForumFilmBulgaria.

Шварценегер се завръща в продължението на "Терминатор"

През 2015 година предстои появата на нова част на филма "Терминатор" (Terminator: Genesis) с участието на Арнолд Шварценегер. "Запо...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Кино