Софиянци очакват с нетърпение Трона от Game of Thrones

51805
Софиянци очакват с нетърпение Трона от Game of Thrones
Снимка: HBO

 

На 25 април вечерта Железният трон най-после ще стъпи на площадката пред Националната художествена галерия на площад „Батенберг”. Тържественото посрещане на Трона ще започне точно в 19 часа. Софиянци нетърпеливо изчакаха да дойде време и за последната спирка от Турнето на Трона, за да имат възможност да седнат и да се снимат с него.

Куката представи трона от Game of thrones във Варна

Точно в 19:00 часа, на 19 април (събота), на входа на Морската градина, оркестърът на Военноморските сили откри гостуването на Железния...

Истинска еуфория беляза обиколката на Железния трон в България. Повече от 20 000 души от Велико Търново, Бургас, Стара Загора, Варна и Пловдив имаха невероятния шанс да седнат на Трона от Game of Thrones. Най-добрите оркестри от петте града изсвириха собствени аранжименти на музиката от филма. 

Реквизитният трон от култовия сериал на HBO ще бъде в София три дни на пл. „Батенберг” Всички желаещи могат да се снимат напълно свободно.

София е шестата спирка от Националното турне на трона. Правилата са строги – само по един човек, без котки или кучета, колкото и големи фенове да са на Game of Thrones.

Истински детектив надигра Игра на тронове, а Матю открадна ролята на Уди

Премиерата на новия крими сериал "Истински детектив" с Матю МакКонъхи и Уди Харелсън е най-добрият старт на НВО сериал за американския ...

Според легендата Железният трон е направен от мечовете на враговете, които са се предали. 59 дни са били необходими, за да може от хилядите мечове да стане трон. Остриета и назъбени ръбове сочат във всяка посока и всяват страх у всеки, застанал пред него.

Железният трон е изкован от дъха на най-великия дракон Балерион Черния Ужас по поръчка на Аегон Завоевателя – покорил шест от седемте независими кралства на Вестерос.

Тронът е изкован от хиляда меча на победените войни, които дъхът на дракона разтопил все едно са обикновени свещи.Традицията повелява, че за да седнеш на Трона трябва да извършиш убийство и предателство.
Тронът е висок 2.22 метра и тежи 134 килограма.


Game of Thrones е един от най-популярните, най-скъпите и най-успешните сериали в света за последните 5 години. Базиран е на поредица от книги „Песен за огън и лед“ на Джордж Р. Р. Мартин. Има 54 награди и 105 номинации, включително „Еми“ и „Златен глобус“. Новият сезон започна на 7 април по HBO и в онлайн видеотеката HBO GO, паралелно с американската си премиера.
Самият автор на книгите е част от екипа на продукцията, което гарантира максимална точност при адаптирането на сценария. Game of Thrones  се снима в 7 държави на 3 континента- Хърватия, Мароко, Малта, Испания, Северна Ирландия, Шотландия, САЩ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com