"Свети Винсент" и светците на Земята

32724
"Свети Винсент" и светците на Земята

Ако някой ви зададе въпроса: „Какво е светец?”, как бихте му отговорили? Това са онези хора, изрисувани в Библията и по стените на църквата. Това са онези хора, за които сме слушали легенти и истории. Това са хора от миналото. Ами, ако светците са някъде между нас? Ако са обикновени хора, които приличат толкова много на вас и мен, че дори не можем да ги различим в тъплата.

„Свети Винсент” е филм, който разказва именно историята на един „обикновен” светеце. Човек, който хората на земята биха определелили като грешник, скръндза, сърдито старче. Човек, който само детското сърце би разпознало и обикнало, и от който можете да получите повече добрина, отколкото от най-близките си хора.

Играй и спечели с Actualno.com и „Кутийковците" - 3 етап

В рамките на четири седмици Actualno.com ви дава уникалния шанс да спечелите oригинални награди от филма „Кутийковците&rdquo...

Черпещ вдъхновение от заглавия като "Колкото толкова" и "Наръчник на оптимиста" филма на Тиодор Мелфи разказва историята на изморен от живота ветеран, който успява да се сприятели с младо момче, което наскоро се е преместило в отсрещния апартамент.

Бил Мъри изпълнява главната роля на Винсънт – свадлив и хедонистичен бивш войник, който не се интересува от нещата, които се случват извън апартамента му. Начинът му на живот го е отлъчил от по-голямата част от обществото и малко хора имат куража да се сприятелят с него.

Всичко това обаче е на път да се промени, когато в съседство се нанасят Маги (Мелиса Маккарти) – самотна майка, и осиновеният й син Оливър, който е все още в началното училище. Въпреки нежеланието си да комуникира с тях, Винсент се озовава в ситуация, в която трябва да се грижи за Оливър. С неохота пияницата установява, че от това може да направи малко пари. Неговите методи за отглеждане на дете обаче включват водене на Оливър в барове и поясняване на методи за залагане на конни състезания.

Критиката определя СВЕТИ ВИНСЕНТ като забавен, най-вече заради блестящото изпълнение на Бил Мъри. Не е за пренебрегване и актьорската игра на Джейдън Либерхер, който се превъплъщава в Оливър. „Той е сладък, но не прекалено. Във всяка сцена носи достатъчно драматизъм за дете, което се опитва да се приспособи към развода на родителите си и да свикне в ново училище,“ споделят експертите.

Последната гонка на Пол Уокър в първия трейлър на БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 7

През уикенда своята световна премиера направи първият трейлър на БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 7. На специално фен събитие в Лос Анджелис актьорите о...

СВЕТИ ВИНСЕНТ идва на големия екран в България на 31 октомври. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com