X
 
 

България не е бунище

6340 5
България не е бунище
Снимка: БГНЕС
България не е бунище и никой няма право да залага здравето на българите, за да излъчат печалба шепа бизнесмени с държавни протекции."

Това каза президентът Румен Радев по време на обръщение към българите, което той направи от Гербовата зала на "Дондуков" 2.

"Законодателството се превръща в заложник на лобистки интереси, а бедността и неравенството се задълбочават. Търгува се дори с национален суверенитет в името на личното политическо оцеляване. Институции, призвани да бъдат независими и да отстояват закона, го погазват показно, превръщайки се в инструмент на властта. Държавни органи си позволяват да сплашват несъгласните и протестиращите. Налице е организирано настъпление срещу гражданските свободи.", продължи президентът Радев.

"Това правителство и управление води до разпад на държавността и ни лишава от бъдеще като нация. На всичко това трябва да се сложи край. Считано от днес официално снемам доверие от правителството, което не действа в интерес на българските граждани и носи отговорност за острата криза в нашето общество.", заяви Радев.

Цялото му изказване можете да ВИДИТЕ ТУК.

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 3 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Бунище е България, бунище - руско бунище!
 • Анонимен 2 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Този за канарчета ли ни взима? Половин България е замърсена с уран, който руснаците добиваха чрез примитивни, неекологични методи и изнасяха от България за производството на водородната ИМ бомба и то без никакви компенсации, а сега искат и АЕЦ “Белене” да НИ строят ! Борисов ???? - https ://frognews.bg/novini/skandal-polovin-balgariia-uran-zamarsiavame-iaz-tisavros-gartsiia.html
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Млади тапанари,за разлика от ядрените отпадаци,изгарянето на вносните боклуци с неизвестен састав и произход,генерират отровни и канцерогенни НЕИЗВЕСТНИ хими4ески саединенияя,които се разнасят свободно в атмосферата и сре6ту които савременната медицина е безсилна!
  : 0 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Лъжете, господин президент! България отдавна е бунище за руски ядрени отпадъци, фалшива идеология и руски еничари, като вас!
 • German 1.1 German преди 2 седмици Профил на трол?
  Кретенчета- платени нищожни тролчета!
  : 0 !