Няма реакция на полицията, кучетата си лаят ... и си хапят

1333
Няма реакция на полицията, кучетата си лаят ... и си хапят

Така водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев коментира новината за поредно нападение от страна на питбул в Казанлък.

Според последна информация собственикът на животното е задържан. Това е 24-годишен мъж, който първоначално се е укрил от полицията. Все още не е ясно дали и какво наказание ще понесе собственикът на кучето.

Руснаците отиват на всеки конкурс все едно ще превземат Берлин наново!

Руснаците отиват на всеки конкурс все едно ще превземат Берлин наново! Така коментира Любен Дилов - син страстите от отминалия конкурс...

39-годишният Иван Христов вървял заедно със 7-годишния си син си в края на града, когато видял как кучета нападат 82-годишната баба Христина. Мъжът се е притекъл на помощ и също е бил нахапан. Пристигналите на място полицаи са оказали първа помощ на пострадалите.

Иван и Христина са поредните нахапани от това куче, които търсят лекарска помощ в болницата. "Този случай е шестият от тази пролет. Една възрастна жена през февруари беше ходила за коприва и беше нападната от същите кучета в същия район. След това още двама мъже на средна възраст бяха нахапани много жестоко в областта на крайниците. Наложи се да останат в болницата в продължение на една седмица", коментира д-р Росен Джукело пред Нова.

Хора, които имат земеделски имоти в края на града, твърдят, че са подали не една жалба заради агресивните кучета, но нито полицията, нито общината са взели мерки срещу кучетата или собственика им.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com