Техномаркет отваря нов магазин в София

18994
Техномаркет отваря нов магазин в София
Снимка: Техномаркет

Обектът е юбилеен 50-ти за най-голямата верига за техника в България

Техномаркет отваря своя нов юбилеен 50-ти магазин за България в столичния квартал Княжево. Локацията е добре подбрана на база експанзионната стратегия на веригата да е близо до потребителя и да удовлетворява нуждите на клиентите си от качествена техника и технологии на световни лидери на винаги добри цени.

Техномаркет Княжево ще се открие на 03 ноември 2023 г. Търговският обект ще се намира на бул. Цар Борис 272, в новия Ритейл парк, между Lidl и Billa. На площ от близо 2 декара, на два етажа и супер модерна визия и голям паркинг.

По повод официалното откриване на юбилейния си магазин, Техномаркет Княжево ще зарадва клиентите си с ексклузивни предложения за техника, уреди за дома и още много артикули на изгодни и достъпни цени.

Изненадите също не са малко – при сметка над 200 лв. получавате подарък бутилка вино, а при регистрация за лоялната карта на Техномаркет, имате възможност да се включите в томбола, в която можете да спечелите ваучер на стойност 50 лв.

Заповядайте на място в Техномаркет Княжево на 3 ноември, където ще се заредите с позитивни емоции и ще откриете всичко, от което имате нужда.

Техномаркет е най-голямата верига за черна и бяла техника в България, която над 25 години усилено работи, за да отговаря на нуждите на своите клиенти по най-ефективния начин. Чрез собствено мобилно приложение, електронен сайт и цели 50 търговски обекта в цялата страна, Техномаркет предоставя богат асортимент от артикули на световноизвестни марки във всички ценови категории.

Техномаркет е една от водещие в своята сфера компании по предлагане на сервизи и услуги. За допълнително удовлетворение от страна на потребителите, фирмата предлага и пакет от услуги и сервизи, като безплатен транспорт в рамките на града, лоялна карта, допълнителни гаранции, възможност за покупка на стоки на изплащане с удобни месечни вноски и много други.

Постоянният стремеж към професионализъм, иновативност и усъвършенстване, прави Техномаркет една от най-значимите и утвърдени вериги за техника на българския пазар.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com