За 7-а поредна година Филип Морис България е топ работодател в страната

1738
За 7-а поредна година Филип Морис България е топ работодател в страната
Снимка: TOP Employer

За 7-а поредна година Филип Морис Интернешънъл е отличена със сертификат за топ работодател както в България, така  и на европейско и глобално ниво. 

У нас компанията е сред 13-те  работодатели в страната, получили авторитетната награда за добри практики в управлението на човешките ресурси. България е сред 33-те страни, в които Филип Морис Интернешънъл получава голямото признание, след независимата оценка на Top Employers Institute.

Сертификатът Top Employer за най-добър работодател се връчва след провеждане на строга оценка на база на практиките на компаниите в няколко области, включително възнаграждения и придобивки на служителите, условия на труд, обучения и кариерно развитие.

За да получи наградата, Филип Морис България доказва пред независими одитори в областта на човешките ресурси отлични резултати в различни направления на човешкия капитал. Тор Еmрlоуеrs Іnѕtіtutе е оценил високо бизнес стратегията на компанията, нейната организация и трансформация, привличането и приобщаването на таланти, етиката и почтеността, устойчивостта, лидерството и още няколко ключови фактора.

В България компанията има над 130 висококвалифицирани служители, които споделят ценностите и визията на организацията за изграждане на бъдеще без дим. В култура на устойчивост и приобщаване, на локално ниво 72% от ръководните позиции се заемат от жени. Скоростта, с която се развива организацията е и скоростта, с която тя развива своя екип. Затова и Филип Морис България инвестира над 500 000 лева и над 1 649 часа в обучения на служителите си. С мисъл за безопасността и сигурността на служителите бе въведен и така наречения „умен начин на работа", който включва хибриден модел – възможност работната седмица да бъде разделена между работа в уюта на домашната среда или работа в офиса.

Горди сме, че получаваме сертификата за 7-а  поредна година, но сме по-горди с това, че служителите ни оценяват усилията ни като работодател да създаваме среда за развитие, за израстване в грижа за бизнеса и за служителите ни. Трите думи, които вярваме, че ще опишат нашата 2023 година ще бъдат приоритизация, гъвкавост и грижа“, сподели Анна Габровска, мениджър „Култура и човешки капитал“ във Филип Морис България.

 „Сертификатът Top Employer за нас отразява продължаващите усилия на всички във Филип Морис Интернешънъл да създадат работна среда, в която всеки служител се чувства ценен и подкрепян. Нашата визия да създадем бъдеще без тютюнев дим може да бъде постигната само с енергията и страстта на всички наши колеги по света, които работят заедно, за да осигурят положителна промяна за пълнолетните пушачи, които иначе биха продължили да пушат“, споделя Чарлз Бендоти, старши вицепрезидент „Култура и човешки капитал“ във Филип Морис Интернешънъл.

Филип Морис Интернешънъл е лидер на трансформацията на тютюневата индустрия с цел изграждане на бъдеще без дим и замяна на цигарите с бездимни алтернативи в полза на пълнолетните пушачи, които в противен случай биха продължили да пушат.

Двигателят на историческата трансформация на компанията, която преобръща представите за цяла една индустрия, са именно нейните служители. Чрез приобщаваща и многообразна работна среда – такава, в която всеки глас се чува и цени, всички в организацията споделят обща мисия – изграждане на бъдеще, в което цигареният дим ще е само спомен.

Повече информация за наградата можете да намерите на: Top Employers Institute - Certifying HR excellence (top-employers.com)

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КОМПАНИИ:

СофтУни с две престижни награди Forbes Business Awards

Технологичен гигант инвестира 1,5 млрд. долара в компания за изкуствен интелект в ОАЕ

Броят на извънсъдебните фалити в Русия е нараснал 5 пъти

Испания измества Великобритания като топ дестинация в Европа за инвестиции в хотели

Samsung измества Apple в доставките?

Професионалното облекло: Важен фактор за създаване на работна среда с минимален риск

Главболгарстрой взе участие в Делфийски икономически форум

InterContinental Sofia влезе в престижния туристически гид "Мишлен"

Болен съм, няма акт: Глоби по договори за милиони се разминаха на "Автомагистрали"

Опасни апарати за сънна апнея на известна компания: САЩ ограничи продажбите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Компании