Защо Revolut избраха българския бранд Kalibrado за презентация на своята концепция и дейност?

3850
Защо Revolut избраха българския бранд Kalibrado за презентация на своята концепция и дейност?
Снимка: Kalibrado.com

Revolut се довериха на портфейл на българската компания Kalibrado за визуално представяне на техния “Кодекс на поведение”. Питате се как стана това и защо точно портфейла на Kalibrado? Нека ви запознаем малко повече с българския бранд, за да разберете…

Кои са Kalibrado?

Kalibrado e българска компания, производител на кожени аксесоари. Брандът е създаден през 2016 година след вдъхновяващо преживяване на Емил Калибрадов, основател на Kalibrado, което отключва желанието у него да създава портфейли с уникален и изтънчен вид. Създаването на бранда се заражда в Южна Каролина, САЩ, където едно героично спасяване на плажа бележи само първата стъпка от пътя към новото начало. Ако сте любопитни да разберете цялата вдъхновяваща история, посетете сайта на марката.

Какво отличава портфейлите на Kalibrado от останалите?

Това, с което Kalibrado се гордеят е минималистичният и изтънчен дизайн на техните портфейли. Създателите на Kalibrado не изневеряват на принципите си и за тях е важно, продуктите им да са компактни, функционални, с изключително елегантен и изчистен вид. „Ние вярваме, че нашите продукти са не просто аксесоар, а обогатяват живота ви. Ние вярваме в красотата и уникалността на естествената кожа и правим нашите дизайни колкото се може по-опростени.“, споделят от компанията. Материалите, с които се произвеждат портфейлите на Kalibrado са от телешка естествена кожа и са с безупречно високо качество. Определено продуктите, които марката предлага на пазара се открояват от масовката, защото това е бранд с мисия, с ясна и различима визия, идея и индивидуалност. Техните продукти вдъхновяват, открояват, разбиват стереотипите, налагайки нова, елегантна и стилна визия. Отличават се с това, че работят нетрадиционно, без да използват помощта на дистрибутори и продавачи на едро, разработвайки и развивайки бранда си абсолютно самостоятелно. По този начин, безспорно осигуряват на клиентите си отлично качество, но на много по-разумна цена.

Как и защо именно Kalibrado бяха избрани от Revolut?

Всички качества на Kalibrado, съчетани с уникалността и безупречността на продуктите им всъщност помага и за това точно тяхната снимка да бъде избрана и използвана в сайта на изключително популярната през последните години компания Revolut. Revolut е глобален доставчик на банкови услуги. Той е особено предпочитан от потребителите, тъй като предоставя лесен и достъпен за всеки човек начин да управлява финансите си. Над 20 милиона от над 200 държави и региони наброяват частните потребители в мрежата на компанията към днешна дата. Revolut създават платформа, която служи като доверен помощник на потребителите в управлението и растежа на финансите им. В това виртуално пространство, Revolut предоставят възможност на клиентите си да спестяват, харчат, заемат, инвестират и най-важното, да защитават парите си. Фирмата е създадена през 2015 година в САЩ, като за това кратко време достига невероятни резултати и присъединява милиони хора към семейството на Revolut в глобален аспект. Само година по-късно е създаден и брандът Kalibrado. Кой да знае, че пътищата им ще се пресекат близо 5 години по-късно. Но как стилният кадър на портфейл на малък, но амбициозен български бранд попада в секцията “Кодекс на поведение”, описващ отговорностите и дейността на екипа, стоящ зад развитието на глобалната банкова компания? Е, няма как да не споменем, че невероятната и професионална фотография на портфейла, заснета от Ivanov Studio, допринася за интереса на Revolut към българския дизайн. Компактният стил и изчистената визия на коженото изделие и перфектно запечатания кадър в комбинация, открояват снимката в платформата за споделяне на фотографии - Unsplash и мотивират екипа на Revolut към техния избор. И просто ето така днес малък български бранд, предоставящ кожени изделия с високо качество на достъпни цени, е част от дигиталното съдържание на една от най-развитите компании за банкови услуги днес - Revolut… За Kalibrado това е само началото. Те вярват, че скоро с лекота ще се наложат на българския и световния пазар. Техните продукти са отличени в множество класации за най-добри портфейли, вклютелно тези на BESTO и SHY.BG. За да разгледате техните предложения, можете да посетите сайта им: www.kalibrado.com.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КОМПАНИИ:

Starlink на Мъск пусна интернет услугата си в най-големия архипелаг в света

Нискотарифна авиокомпания отчете рекордна печалба. Ще повиши ли цените на билетите?

Чрез изкуствен интелект: Британски инженерен гигант стана жертва на измама за 25 милиона долара

Световен букмейкър напуска България след промените в Закона за хазарта

Ръст на фалитите в България, докато тези в ЕС спадат през първото тримесечие

Купувач №1 на втечнен природен газ в Китай разширява танкерната си флотилия

Huawei vs. Apple: Технологичните гиганти се изправят пред сериозна битка в Китай

Един от съоснователите на OpenAI напуска компанията

Задава се значително поевтиняване на престоя в Airbnb

Рекордните загуби на "Газпром": Китай не може да замени Европа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com