54-годишен мъж загина в престрелка в Чирпан

11666
54-годишен мъж загина в престрелка в Чирпан
Снимка: БГНЕС

54-годишен мъж е починал, след като е бил прострелян с ловна пушка в Чирпан, съобщават от пресцентъра на областната дирекция на МВР в Стара Загора. 

Сигналът за стрелбата е бил подаден на телефон 112. По-късно в Районното полицейско управление в града се явили двама мъже – на 33 и 25-годишна възраст, които свидетелствали за престрелката.

Жестока катастрофа край Чирпан

Двама души са загинали при тежка катастрофа край Чирпан. Самоличността им все още не е установена, съобщиха от МВР. Около 2.00 ч. тази...

Според разказа им те се придвижвали по улица в Чирпан с лек автомобил „Мерцедес”, когато между тях и жертвата възникнала престрелка. 25-годишният получил огнестрелна рана в дясната длан, а той самият прострелял 54-годишния мъж с ловната си пушка, който починал по-късно в Спешния център в резултат на раните си. 

От лекия автомобил са иззети ловна пушка и два пистолета, незаконно притежавани, както и хладно оръжие. От снахата на убития е предаден доброволно пистолет, също незаконно притежание. По случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на Окръжна прокуратура, убиецът е задържан за 72 часа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com