Адвокатката на Златанов: Страхувам се за семейството ми

10893
Адвокатката на Златанов: Страхувам се за семейството ми
Снимка: БГНЕС

В тефтера на Филип Златанов има имена на съдии и прокурори. Страхувам се за себе си и семейството ми. Филип Златанов също е притеснен. Това обяви адвокат Ирена Савова, която защитава Златанов, пред bTV.

„Получавах странни телефони обаждания да отида на непознато място сама. Чувах подметки от сорта на „ защо ви е този горещ картоф”, „толкова работа имате”, „днес  те има, утре те няма”. Нека да кажат разследващите какво е това”, каза Савова.

Адвокатът на Филип Златанов се опасява за живота и безопасността си

Конспирация или не – Ирен Савова, адвокатът на осъдения на втора инстанция на 3 години и половина затвор бивш председател на КПУК...

Тя добави, че при трагичния инцидент, в който загина баща й, полицаите са изпуснали важни доказателства. „Полицаите са изпуснала много важни доказателства, за да може да се върви към добре разследване и да се търси извършителят. Баща ми е блъснат при пресичане. Чувствам заплаха за себе си и семейството си”, обясни още адвокатката.

Припомняме, че баща ѝ - 75-годишният Иван Хаджипетков, карал колелото си на околовръстното в Ихтиман на 9 декември около 18 ч, когато го блъснала кола и той починал на място. Шофьорът избягал от мястото и полицията продължава да го издирва.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com