Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бой между четирима в магазин предизвика възмущение във Facebook (ВИДЕО)

30 декември 2021, 11:57 часа • 12670 прочитания

Видеоклип, на който е запечатано сбиване между четирима в магазин за цигари, алкохол и захарни изделия, предизвика възмущение в социалната мрежа Facebook. На кадрите се виждат петима младежи, от които единият е продавач. Конфликтът е основно между групичка от трима срещу един. (ВИДЕОТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК)

Кадрите започват с думите:

„Познаваш ли ме мен? Аз съм Весо Телото?“

От отговора става ясна и причината за скандала: „Не ме интересува кой си, брат, но идваш тук и псуваш на майка.“ Според клипа, който е с продължителност близо 3 минути, и контекста на разговора между младите мъже, първите впечатления са, че Весо Телото е наругал продавача в търговския обект, а приятелят му иска да го защити:

„Той ми е приятел, братле.“

Весо предлага на младежа да се разберат пред търговския обект и привидно се извинява на продавача. Боят между младежите обаче тръгва още в магазина след думите на младеж с качулка, който накрая на видеото назовават като Любомир: „Не бе, брат, той ти е приятел, но сега ще те шибам цяла вечер.“ След тази реплика младежът, към който е отправена, нанася първия удар и започва бой по време, на който се чуват закани, една от които е и за убийство. През цялото време продавачът не се намесва по никакъв начин, за да защити приятеля си. След кратка схватка групичката бяга.

От коментарите става ясно, че действието се е развило в магазин в столичния квартал „Люлин“ 3. Не се посочва дата. Потребителите в социалната мрежа са възмутени как трима нападат един, както и че касиерът не се е намесил по никакъв начин. Те поздравяват обаче приятеля му, че го е защитил.

По непотвърдена информация мъжът, представил се за Весо Телото, е Веселин Ермалаев, по прякор Телото. Името му нашумя през 2011 г., когато заедно с брат му Павел, направиха опит да взривят офис на партия РЗС. През 2019 г. той беше задържан като част от наркобанда търгувала на едро с всякаква дрога. През юли 2020 г. Телото получи 10 месеца затвор за участието в „Бандата на Чуковете“. От това излиза, че той е пуснат на свобода през тази година. Към момента няма информация дали служителите на реда са проверили вече случая.

Мартин Стоянов
Мартин Стоянов Отговорен редактор
Новините днес