X
 
 

Делото срещу двойния убиец от "Надежда" започва през януари

1013 0
Делото срещу двойния убиец от "Надежда" започва през януари
Снимка: БГНЕС
29-годишният Викторио Алексадров, който е подсъдим за убийството на приятелката си Дарина Министерска и едногодишната им дъщеричка Никол, се опита да хвърли вината за престъплението върху младата жена, съобщава "24 часа".

Той поиска да бъде иззета комуникацията във фейсбук с нейните родители и близки приятели, както и между тях двамата.

Прокуратурата повдигна три обвинения срещу Викторио Александров

Софийска градска прокуратура повдигна три обвинения на Викторио Александров, който уби приятелката си и детето им преди два дни в столи...

Второто му искане беше да се проучи ведомост на фирма, за да се разбере дали Дарина е получавала доходи, или е работила фиктивно в дружеството. Това било с цел да се докаже, че изцяло Викторио се грижил за издръжката на семейството.

Двете искания бяха направени в Софийския градски съдпо време на разпоредителното събрание по делото срещу Викторио Александров.

Жестокото престъпление стана на 29 октомври миналата година. Първо беше убита Дарина в жилището й в квартал "Надежда", а часове по-късно - в изоставена постройка, бе застреляно и малкото момиченце.

Родителите на убитата - Ваня и Георги Министерски, предявиха граждански иск от по 250 000 лева или общо 500 000 лева. В съда дойдоха и много хора, за да ги подкрепят.

Таксиметровият шофьор, возил Викторио и детето му, не се е обадил на МВР след като ги оставил

"Мен ме изкарват виновен, но не чувствам никаква вина. Вината ми дойде, след като разбрах, че става въпрос за убиец, а не за самоубиец....

Адвокатите на Викторио Коста Бугатевски и Петя Шопова предложиха да не се разпитват всички свидетели, а само част от тях, както и да се изслуша психиатричната и психологическата експертизи на Викторио, да бъдат разпитани и неговите родители, за да разкажат какви са били отношенията в семейството.

Петчленният съдебен състав с председател Иван Коев реши, че делото ще се гледа по общия ред, тоест ще бъдат разпитани всички свидетели. Така на 22 януари започва същинския съдебен процес с разпит на 12 свидетели.

По време на заседанието Викторио демонстрира хладнокръвие, предава "24 часа". В началото пред медиите само каза, че са направили герой Георги Министерски. По този повод извън залата майката на Дарина обясни, че не може да тълкува "какво иска да каже един психопат".

Напускайки залата, Викторио изрекъл с усмивка на уста към родителите на Дарина "Идвам,идвам". Самата Ваня Министерска не е чула, защото е била в гръб. Медиите не станаха свидетели на това поведение, тъй като вече бяха излезли от зала 17 в Съдебнаата палата.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално