X
 
 

Роднини на жестоко убити майка и бебе с протест и искане за сурова присъда за убиеца

1295 0
Роднини на жестоко убити майка и бебе с протест и искане за сурова присъда за убиеца
Снимка: БГНЕС
Роднини и приятели на убитата Дарина Министерска и едногодишната ѝ дъщеричка Никол се събират на протест пред Съдебната палата във вторник, 10 декември. Тогава тръгва делото срещу подсъдимия за жестокото престъпление Викторио Александров - съпруг на Дарина.

Разпоредителното заседание ще се гледа от 11:30 ч от петчленен състав с председател Иван Коев, посочва в. "24 часа".

Стотици се сбогуваха с убитите в "Надежда" майка и дъщеря

Стотици изпратиха в последния им път 23-годишната Дарина Министерска и едногодишната ѝ дъщеря. Младата жена и детето бяха убити от бив...

Двойното убийство стана на 29 октомври 2018 година. Според прокуратурата, Александров първо застрелял Дарина, а след това е взел Никол, обикалял е известно време в София и накрая отишъл с такси при Горни Богров и там застрелял момиченцето. След това опитал да се самоубие, но си нанесъл само повърхностна рана.

Това е първото дело за жестоко убийство след влизане в сила на промените, според които делата за подобни престъпления няма да се гледат по реда на съкратеното съдебно следствие при признаване на вина. До момента обаче Викторио Александров не е направил самопризнание.

"Зная, че много хора чакаха тази дата, както и ние. Благодарности на всички съпричастни с болката ни, за оказаната подкрепа", написа майката на Дарина Ваня Министерска във Facebook.

При този случай много силно беше повдигнат и друг въпрос - за съпричастността и доверието в институциите през историята на таксиджията, карал Викторио и Никол към Горни Богров. Припомнете си историята в този материал!

Таксиметровият шофьор, возил Викторио и детето му, не се е обадил на МВР след като ги оставил

"Мен ме изкарват виновен, но не чувствам никаква вина. Вината ми дойде, след като разбрах, че става въпрос за убиец, а не за самоубиец....

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално