Христо Бисеров е декларирал под 50 хил. лева

22739
Христо Бисеров е декларирал под 50 хил. лева
Снимка: БГНЕС

Имуществена декларация на бившия заместник-председател на Народното събрание Христо Бисеров от 18 април, 2012 година, сочи, че той няма никаква недвижима собственост, показва справка в сайта на Сметната палата.

Като парични средства Бисеров е декларирал финанси в две валути - левове и евро. Сметката му левове е от 4323 лева, докато тази в евро е на стойност 21 395 евро. Сметката му в левове е формирана от заплатата му като народен представител, а тази в евро - от получени наеми, е заявил Бисеров.

Цветанов отрече да е имало чадър върху Бисеров

Не е имало чадър към когото и да е било, в това число и Христо Бисеров. Това заяви пред журналисти в парламента зам.-председателят на Г...

Единствената по-крупна сума, която се появява във въпросната декларация е 184 000 евро, които са обявени като заем, отпуснат от съпругата на Бисеров на доведения му син Ивайло Главинков.

Почти идентична е и последната подадена декларация пред Сметната палата, с дата 22 март 2013 г. Малки различия има само в декларираните суми, не и по пера. Отново липсва недвижима собственост, спестяванията в левове са 3661 лева, а в евро - 21 330.

Интересен факт е, че Бисеров живее в къща на улица "Омуртаг" в София или поне там репортер на "Стандарт" съобщи, че го е видял вчера. Не е ясно обаче на чие име е имотът. Днес пък стана ясно, че на Бисеров ще бъде повдигнато обвинение. Той е разследван от ДАНС за пране на пари.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com