X
 
 

Иванчева и Петрова твърдят: Има доказателства, че следовател е подхвърлил парите в колата ни

10319 11
photo of Иванчева и Петрова твърдят: Има доказателства, че следовател е подхвърлил парите в колата ни
Снимка: Facebook
Криминалисти и профайлъри ни се обаждат и казват, че на видеото, направено при задържането ни, се вижда, че следователи са подхвърлили парите в колата ни. Това заявиха в предаването „Честно казано с Люба Кулезич” отстранената кметица на р-н „Младост” Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова.

На кадрите се вижда как джобът на следовател Арабаджиева е издут. Малко след това е празен. Това може да означава, че тя е участвала в подхвърлянето на парите, е версията на двете.

Проверяват Иван Гешев по сигнал на гражданското движение БОЕЦ

От изявление на гражданско сдружение БОЕЦ научаваме, че има реакция на техния сигнал до Висшия съдебен съвет за извършване на проверка ...

"Преди това фотографка снима отвътре колата ни и на нейните кадри не се виждат пари. Как така се появиха в автомобила, не знаем", казва Биляна Петрова.

„Човек с маска, докато ни задържаха, ме заплаши, че ако искам да видя детето си, трябва да кажа това, което ми нареждат. Поисках да науча името му, но не ми го казаха. Мога да го разпозная, той е със сини очи. Искаха да свидетелствам срещу Иванчева”, допълни Петрова.

"Не ни взеха пръстови отпечатъци веднага, а чак вечерта. По моите ръце има отпечатъци, които фотографката при снимането ми ги направи", обясни Петрова.

"В колата на огледалото има четири пръстови отпечатъци. Версията е, че аз съм ги направила, докато съм се гримирала. Само че не са мои. Направени са с латексови ръкавици", посочи Иванчева.

Биляна Петрова: Заплашиха ме с убийство, защо никой не разследва сигнала?

Кога ще се разследват сигналите, които ние с г-жа Иванчева сме пускали? Подадох сигнал за заплаха за убийство срещу мен. Не знам до арм...

"Не знаем кой е поръчителят на нашето задържане. Прокурор Гешев няколко пъти споменаваше публично името на холдинга "Гаранти коза". Ние намалихме площта на застрояването от компанията. Дали "Гаранти коза", дали друг е поръчител, можем само да гадаем", посочи Десислава Иванчева.

"Съдът не ме пуска да изляза от къщи за дипломирането на собственото ми дете. Излиза, че у нас образованието няма никаква цена", каза още Биляна Петрова.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 2 потребители
 • ИМПЕРИАЛИСТ 10 ИМПЕРИАЛИСТ преди 3 месеца Профил на трол?
  Двете госпожи е най-добре да се свържат с чужди експерти-дедективи. В България има такива хора, но са държани в послушание с разнобразни методи и компромати, така че няма да се осмелят да тръгнат срещу колегите си заради едната слава....
 • ФАКТ! 9 ФАКТ! преди 3 месеца Профил на трол?
  Иванчева единствена би герб на избори! И политмафията я сготви!
 • Анонимен 8 Анонимен преди 3 месеца Профил на трол?
  Цацата и Гешефта яко удариха гредата!
 • радио Ереван 7 радио Ереван преди 3 месеца Профил на трол?
  Полицаите са пълни аматьори. Кашонът се снема в багажника и в багажника се вади съдържанието му, като се снима с фотоапарат на поредица кадри и с видеокамера. И един човек бърка с пинцета. Такова лашкане на кашона извън колата е вече НУЛА - доказателство.
 • Анонимен 6 Анонимен преди 3 месеца Профил на трол?
  Който не вярва на 2-те жени,да гледа видеото! То се вижда ужасно ясно, тия хора го изиграват като в някоя комедия. Женичката която поставя парите се чете като малко дете. Гешев се изпуска жестоко. Не разбирам кое не е ясно?
 • Анонимен 5 Анонимен преди 3 месеца Профил на трол?
  Панделата ги чака и мента и борислава , и мама цачева , и дебелото лиле и на сутеньор гешеф жена му дето била мноо близка с ваклин ваклев . А и ибрикчиите на баце от банкя и шефовете му скооро при бай Ставри , строг нооо справедлифф.
 • Анонимен 5.1 Анонимен преди 3 месеца Профил на трол?
  Иванчева заседна като крива рибена кост в алчното гърло на демокрадичната мафия! Лошо Цацаров, лошо Гешефт! От престараване и простотия провалихте поръчката. Не съм баба Ванга, но ще връщате пари, както партиите иначе...
  : 0 !
 • 1+1=11 4 1+1=11 преди 3 месеца Профил на трол?
  Страшния съд си е страшен. Жениците ако се издигнат в молитвата, душманите им ще се разпаднат още тука. Физически и ментално. А на осмият ден...и чу глас в сънят си...глас нито мъжки нито женски... Сохранит Ви Господ!
 • Анонимен 3 Анонимен преди 3 месеца Профил на трол?
  Предлагам да направим огромен митинг пред прокуратурата така щото тя да възбуди дело против всички участници в ареста на Иванчева и Петрова! Като гражданския комитет от Младост да участва в проверките на фалшивите "доказателства", лицата и зависимите свидетели по това ПЪКЛЕНО ЗА БЪЛГАРИЯ ДЕЛО!!!
 • Анонимен 2 Анонимен преди 3 месеца Профил на трол?
  От край време полицайте и мафиотите са като две лица на една и съща монета. Кога първите ще преборят вторите , никога това значи да останат без работа , разбирай без заплати , а при положение че не ставаш за никаква друга работа това си е живо умиране за страхливеца с пагон?! Те са като мили дружки , симулация на работа с взаимно зависимост и периодично взаимно преливащи се кадри от едните към дру виж още ›› гите!!! Но когато лъжесвидетелстваш ти нарушаваш най строгато от десетте божий заповеди , и както е записано в светото писание наследниците до трето коляно изкупуват греховете на жалките си родители!!! Да , но те /полицайте/ вероучение не са учили , а как да връзват и после бият , но така , че да не си личи , как да топят със скълъпени обвинения малкото достойни хора от този страхлив народ.
 • Анонимен 1 Анонимен преди 3 месеца Профил на трол?
  Люба Куролизич е велик джурнаЛИЗ!
Нагоре
Последно в Актуално