Катастрофа с последвало меле във Варна снощи

17604
Катастрофа с последвало меле във Варна снощи
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Страхотно меле е станало снощи във Варна, след като лек автомобил Фолксваген Пасат се удря с таксиметров автомобил.

Инцидентът става на булевардите „Сливница” и „Съборни”, което води до разгорещения екшън, при който се вади и нож.

Рали автомобил удари кола във Варна, раниха и пешеходец

Само преди минути стана тежка катастрофа на ул. "Георги Пеячевич" във Варна. Инцидентът е в района на "Максуда". Рали автомобил удари с...

Според свидетели масовият бой е предизвикан от трима солидно почерпени работници, които били в Пасата. Самата катастрофа става малко след 22:00 часа.

Таксиметровият шофьор Николай Костов се движел със своя автомобил по „Сливница”, а пред него – Пасатът. „Караха буквално в насрещното движение и смятаха да завият наляво към улица „Цар Асен”, но в последния момент свиха надясно към „Съборни” и по този начин ми сякоха пътя. Набих спирачки, но не успях да избегна сблъсъка”, разказа самият шофьор на жълтия автомобил.

След инцидента от Пасата изскочили тримата работници и му се нахвърлили. Той моментално се обадил в централата и на мястото се изсипали около 40 таксита.

„Този, който шофираше Пасата, извади нож и се нахвърли върху един колега и му го опря с тъпото в шията. Не знам какво щеше да се случи, ако беше с острието...”, разказа един от участниците в мелето.  

Кораб затъна край Аспарухово

Кораб за превоз на контейнери аварира в канала край Варна. Плавателният съд е заседнал в пясъка край плажа на квартал „Аспарухо...

Тримата работници пък твърдят, че никой не е вадил нож, въпреки че това се потвърждавало от десетки свидетели.

„Събраха се бакшишите и започнаха да ни бият! Блъскаха ни, събориха ни на земята и ни ритаха!”, твърди един от работниците.

Именно той е седял зад волана на автомобила, твърдят таксиджиите, но до идването на полицията се сменили с неговия колега, разказа Николай Костов.

 „Той също беше пиян, но явно най-малко от всички”, коментира таксиметровият шофьор. Свидетел на трампата станал друг таксиметров шофьор, който чакал на същото място клиентка. Независимо от това обаче, униформените съставят акт на мнимия шофьор, чиято проба на дрегера отчита 1,43 промила алкохол. Оказва се, че освен пиян, той няма и книжка – била му е отнета за нарушение в Румъния, пише petel.bg.

Във Виница автомобил горя като факла

Отново опожарен автомобил във Варна и отново виновни и официални становища няма. Изгорял е "Фоклсваген Бора", паркиран на ул. "Света Е...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com