Надзирател е задържан за разпространение на наркотици

33730
 Надзирател е задържан за разпространение на наркотици
Снимка: БГНЕС

Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров съобщи, че в рамките на операция на "Национална полиция" е задържан служител на ГД "Изпълнение на наказанията" за разпространение на наркотици.

Лазаров уточни, че става дума за служител на затвора в Пловдив. В дома му са намерени амфетамини, тревиста маса и везна., съобщава БГНЕС.

Разбита е нелегална фабрика за цигари в кв. „Орландовци”

В столичния квартал „Орландовци” е разбита е нелегална фабрика за производство на цигари. Това каза главният секретар на МВ...

"За съжаление има и такива колеги, явно не сме пречупили достатъчно гръбнака на организираната престъпност", коментира главният секретар на МВР.

От МВР изнесоха днес информация за още няколко проведени от тях акции срещу наркоразпространието. Вчера в рамките на операция СДВР са задържани 3 лица, две от тях са задържани в апартамент в квартал "Манастирски ливади". Един от задържаните е бил обявен за общонационално издирване, тъй като срещу него е имало влязло в сила определение за изтърпяване на присъда за наркоразпространение, определена от Районния съд в Несебър, съобщи главният секретар на МВР Светлозар Лазаров.

Другият задържан е подсъдим за участие в организирана престъпна група, свързана със Стефан Бонев за разпространение на наркотични вещества. В "Манастирски ливади" полицаите разкрили мини лаборатория за производство на наркотици, иззета е тревиста маса, амфетамини, кокаин и прекурсори.

В рамките на друга операция срещу наркоразпространието са задържани общо 6 лица на територията на страна. На 13 ноември са задържани 3 души от Кърджали, известни на МВР, иззети са около половин килограм амфетамини зелена тревна маса. На 14 ноември са задържани още двама души от Димитровград при реализация на сделка за продажба на наркотични вещества, иззети са и телефони и пистолет. Вчера е задържан и снабдителят в района на Долни Дъбник, иззети са и около 1 килограм амфетамини, електронна везна, стъклена колба, телефонни апарати, съобщи главният секретар на МВР.

Главният секретар на МВР е смаян и изумен от одита на Сметната палата

Абсолютно изненадан и изумен съм от резултатите, които показва одита на Сметната палата по отношение на Министерството на вътрешните ра...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com