Обещали 200 000 евро за главата на Алексей Петров

3881
Обещали 200 000 евро за главата на Алексей Петров
Снимка: БГНЕС

Поръчителят на атентата срещу Алексей Петров обещал да плати 200 000 евро, ако бившият съветник в ДАНС бъде ликвидиран. До това разкритие достигнал екипът от полицаи и прокурори, който разследва случая, твърди "24 часа".

Нападателите получили указания за адреса на Петров и навиците му. Чие е решението да се използват гранатомети обаче още не е ясно.

Украинци са извършили атентата срещу Алексей Петров

Украински граждани са задържани за опита за покушение срещу бившата барета Алексей Петров. Това съобщава националното радио, като се по...

На 29 октомври м.г. мерцедесът на бившия съветник в ДАНС бе обстрелван с два гранатомета, за които е установено, че не са крадени.

Открити са и хората, купили червения "Опел", с който атентатите избягаха. "Тази кола не е купена от задържания Роман Логвиненко, а от други хора", каза запознат с разследването. Преди дни  украинецът е бил задържан във връзка със стрелбата.

Логвиненко е уличен от двама свидетели - Георгиев и Бухлев. Тримата се познавали отдавна. Логвиненко имал бизнес със земекопни машини. Преди преди години получил статут на постоянно пребиваващ у нас и българско ЕГН, но му ги отнели. Женен е, има деца и дори внуче, които са в чужбина.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com