Отново масово убийство в Нови Искър

11858
Отново масово убийство в Нови Искър
Снимка: БГНЕС

Военен е убил родителите си, брат си и баба си, съобщиха от пресцентъра на МВР. Инцидентът се е случил в гр. Нови Искър.

Тази сутрин към 10.30 е получен сигнал за тежък криминален инцидент, станал в къща в столичния квартал. По първоначални данни мъж е нанесъл смъртоносни наранявания на родителите си, брат си и баба си. На място са криминалисти на СДВР, които извършват оглед.

Откриха тяло на мъж в близост до Нови Искър

Тази сутрин, към 8.27 часа, е получен сигнал, че в района на Чепинско шосе, посока Нови Искър, е забелязано безжизнено тяло на мъж, съо...

След като два дни не се явил на работа, днес военна полиция е отишла да го търси в дома му. Отивайки на адреса, те намират четири трупа. Мъжът е на 25 години и е задържан във видимо неадекватно състояние.

Действията по разследването продължават в рамките на образуваното досъдебно производство под наблюдението и ръководството на прокуратурата.

Припомняме, че на 2 януари 2018 година отново в Нови Искър бяха открити пет трупа - на двама мъже, две жени и момче. Първоначално жестокото престъпление влезе в новинарските емисии като петорно, но бързо се оказа, че има и шеста жертва – Кети Кюхова. Посоченият като заподозрян номер едно Росен Ангелов беше представен като много опасен, интелигентен и дори човек с военна подготовка – с опит от Френския легион, но дни по-късно изведнъж се оказа, че той се е самоубил!

Наложи се прокуратурата и следствието да обясняват противоречивите данни и сигнали от случая, като в обясненията лъснаха смехотворни изказвания – например заключението на ръководителя на Следствието Борислав Сарафов, че "това просто е човек, който е легнал и се е самоубил" или "питайте кучетата" на въпрос защо Ангелов не е бил засечен при операция с кучета и термокамера в района, в който след два дни беше намерен мъртъв и въобще как така убиец, който е прострелвал за по-голяма сигурност всяка жертва и в главата т.е. явно свикнал с такъв тип насилие човек, изведнъж ляга и се самоубива. А покрай цялото търсене изкочи и труп на мъж на 10 километра от Нови Искър – случайно открит и неизяснено какъв е този случай.

Психолог: Причината за шесторното убийство е фатално привличане

Не искам хората да остават с впечатлението, че шесторното убийство в Нови Искър е извършено заради любов. Любовта не води до смърт. Тов...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КРИМИ:

Полицията с акция в бежанския център в "Овча купел"

Тежка катастрофа между кола и два мотора в София

МВР: Фалшивите сигнали за бомби в София са подадени от страна извън ЕС

Европрокуратурата претърсва хотели в наш ски курорт заради измама със субсидии

Заловиха нелегални мигранти в дипломатическа кола на "Капитан Андреево"

Дървосекачи се биха с пръти край Кърджали

Пиян разхвърля магазин в Асеновград

Бременна в деветия месец почина в болницата в Кърджали

Разбиха мрежа за нелегална продажба на хормонални медикаменти

Бомбени заплахи в Софийския университет и Съдебната палата

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com