X
 
 

Пострадалото дете от катастрофата с кола на НСО било стабилизирано

1024 0
Пострадалото дете от катастрофата с кола на НСО било стабилизирано
Снимка: Ива Иванова / Аctualno.com
Пострадалото дете от катастрофата с кола на НСО е стабилизирано, съобщи вътрешният министър Младен Маринов пред журналисти.

"Пострадалото дете е с черепномозъчна травма, гръдна травма и счупена ключица. Докторите го водят с опасност за живота. Последната информация е, че е настъпило определено стабилизиране на неговото състояние", съобщи министър Младенов. Той отказа да уточни дали колата на НСО е била част от кортеж и как се е случил инцидентът, само уточни, че в колата не е имало охранявано лице. 

Катастрофата с кола на НСО ще се разследва от прокуратурата

Води се разследване във връзка с възникнало пътно-транспортно произшествие на 12.12.2019 г. в гр. София на бул. „Драган Цанков&ld...

Младенов отбеляза, че в медиите е изтекла различна информация и специално уточни: "Имаме две катастрофи с пострадали непълнолетни, които са от различни извършители". Общото било само, че пострадалите деца са в една болница.

За случая с ПТП с кола на НСО Маринов подчерта, че разследването се води от военна прокуратура, защото те са компетентни по отношение на служителите от НСО. министърът отказа да даде повече информация, заради течащото разследване от военна прокуратура.

Запитан къде е направена кръвната проба по случая "Джамбазки", вътрешният министър заяви, че е спазена процедурата от служителите на МВР "Дадена е възможност на водача да даде кръв за извършване на кръвна проба. Мисля, че кръвта е дадена в болнично заведение в Самоков и би трябвало да е изследвана в Окръжна болница".

По случая със заловеното огромно количество боклуци в Италия, за които се смята, че били предназначени за   България, Маринов съобщи, че сме получили писмен отговор, че към момента италианските власти не могат да ни дадат повече информация, тъй като тече разследване и че при необходимост ще се свържат с българските служби за съдействие. "Използваме специални канали за информация, при наличие на информация, която тях ги интересува, ще се обърнат и съответно ще им окажем пълно съдействие, включително, ако трябва да се проведат някакви действия и на наша територия", заяви министърът. "На този етап не ни казват категорично има ли някаква българска следа", добави той.

Отнемане на предимство на кортежа на НСО - основна версия за катастрофата с Караянчева

Отнемане на предимство на автомобила на НСО е основната версия, по която работят разследващите след катастрофата с шефа на парламента Ц...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
5-те зодии с ново гадже през февруари
5-те зодии с ново гадже през февруари

Вторият месец от 2020 вече настъпва, а с него и дългоочакваният шанс за намиране на сериозна половинка за някои от зодиакалните знаци. Всички знаем,...

Последно в Актуално