Зима по никое време в София

30507
Зима по никое време в София

Тъкмо когато лятото сякаш има намерението най-накрая да дойде, в София ще се разрази истинска зимна буря. Столичани ще могат да видят спиращи дъха зимни гледки от иначе добре познатия Черни Връх.

В изложбата "Незначителни" на Веселин Малинов любителите на красиви гледки ще видят уникални пейзажи от Черни Връх, които са направени по време на най-големите студове тази зима.

Юни е „Месец на фотографията”

101 фотографски събития ще зарадват любителите на фотографията в София, Варна, Бургас, Велико Търново, Смолян и Севлиево през месец юни...

Изложбата ще се открие на 06 Юни в 18:30 часа в UniCredit Studio заедно с изложба от абстрактни фото картини на българската фотографка, живееща в Канада - Ели Йонова.

Експозицията е част от Месеца на фотографията. 101 фотографски събития ще зарадват любителите на обектива в София, Варна, Бургас, Велико Търново, Смолян и Севлиево през месец юни.

В тези шест града са избрани 40 различни локации, където ще се проведе третото издание на феста „Месец на фотографията”. Посетителите ще могат да разгледат разнообразни изложби и събития, представящи всички жанрове на това изкуство през гледните точки на фотографи от цял свят. В събитието ще участват както доказалите се имена, така и млади фотографи, безкомпромисни класици и смели експериментатори, носталгично романтични проекти и будещи размисъл социални изследвания.

Снимка: Веселин Малинов

Показват прелестите на Велико Търново и Арбанаси

На 31 май от 18:00 часа във Варна ще бъде официалното откриване на Обща фотоизложба „Творчески пленер Велико Търново – Арба...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com