10 ценни правила за първа среща

18953
10 ценни правила за първа среща
Снимка: iStock/Guliver

И така, срещаш страхотен мъж, който те кани на среща. Супер! Първата среща е едно от най-вълнуващите преживявания в света на връзките и може би едно от най-важните. Тя бележи началото на една потенциална връзка, която може да прерасне в любов.

За да се случи това, обаче, тя трябва да протече по възможно най-добрия начин. И, въпреки че не можеш да повлияеш изцяло на преживяването, ето 10 неща, с които да направиш страхотно първо впечатление на срещата и да си сигурна, че ще има втора.

1. Говори

Винаги казвай какво мислиш. Ако той иска да те заведе на суши, а ти не обичаш риба, най-добре кажи, докато е време. По-добре от колкото да отидете на място, на което няма да ти бъде приятно. Да бъдеш откровена от самото начало е много по-добре от колкото да се случи след като вече сте се сближили.

2. Не носи неща, с които не можеш да ходиш, говориш, ядеш и дишаш

Да, искаш той да те види в най-красивия ти вид. Но не забравяй, че най-красива си, когато се чувстваш комфортно. За това, заложи на любимите си дрехи, с които можеш да си позволиш свобода на движенията и да си изкараш по възможно най-добрия начин.

3. Бъди точна

Всеизвестен факт е, че жените често закъсняват. Въпреки това, постарай се да пристигнеш на време на мястото на срещата. Така показваш сериозност и уважение към другия. Това прави голямо впечатление на противоположния пол, особено ако срещу теб стои точен човек.

4. Не пий прекалено много

Първите срещи могат да бъдат много изнервящи. За да се успокоиш често прибягваш към алкохола. Все пак, не прекалявай с алкохола. Няма нищо по-лошо от пияна жена, а пияна жена на първа среща не води до нищо добро.

5. Не се вманиачавай по външния си вид

Ясно е, че колкото и да се гласиш, един час след срещата вече няма да изглеждаш толкова зашеметяващо, колкото в началото. Въпреки това не ходи през пет минути до тоалетната да проверяваш как изглеждаш. Ако се забавляваш и си себе си, значи си страхотна, дори с леко размазано червило.

6. Остави телефона си надалеч

Едно от най-важните правила. Телефона остава в чантата, най-добре с намален звук. Без отбелязвания и снимки. Така показваш, че нямаш мания по социалните мрежи и се наслаждаваш на момента. Да гледаш в телефона си по време на първа среща е неуважително и може да обидиш човека срещу себе си.

7. Задавай въпроси

Интересувай се от събеседника си. Така показваш интерес и го караш да се чувства специален. Освен това го опознаваш по-добре и можеш да прецениш дали е човек, с когото искаш да имаш връзка.

8. Предложи да платиш сметката

Дори той да иска да плати сметката, предложи да я платиш ти. Така показваш своята независимост и желанието да сте равни. Правилото е, че ако ти си дама, трябва да предложиш да платиш. Ако той е джентълмен, няма да приеме.

9. Не го преследвай след срещата

Не го добавяй във всички социални мрежи и не харесвай всичките му снимки след срещата. Така показваш отчаяние и може да го уплашиш. Изчакай да минат поне ден-два преди да се свържеш с него, а най-добре, той да те потърси пръв.

10. Бъди позитивна

Дори да си имала ужасен ден на работа, не го показвай. Бъди позитивна и усмихната. Дори в началото да ти е трудно, с времето ще възвърнеш доброто си настроение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Канела: защо е опасна и как влияе на нивата на кръвната захар?

Болката в сърцето отива в лявата ръка: каква може да бъде причината?

Лазаровден и Цветница: Срещата на християнските празници и народните традиции

Защо храчките в носоглътката не изчезват: възможни причини и лечение

Как да се отървете от гълъбите на балкона?

Как лесно да отделите черупката от яйце с помощта на вода и чаша

Чудотворен: 5 изненадващи ползи от приема на женшен всеки ден

Тези 5 храни ще подобрят паметта ви

Всеки трябва да знае тези естествени лекове: Много ефикасни при ухапване от насекоми

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com