10 начина да се влюбите отново в партньора си

14395
10 начина да се влюбите отново в партньора си
Снимка: iStock/Guliver

Дори ако вие и вашият любим сте много влюбени, винаги има начини да направите пламъка още по-силен. Това става като си припомняте стари случки и най-вече начинът, по който са ви накарали да се чувствате. Здравословно е да възпроизвеждате тези чувства още преди да се почувствате така, че фазата на медения месец отдавна е изчезнала.

Непрекъснатото намиране на нови начини да се обичате един друг ще ви помогне да направите връзката си по-силна и… последна. Така че, независимо дали искате да върнете искрата или да се влюбите още по-дълбоко, тези 10 трика ще ви помогнат:

Любовта след влюбването

В началото на една връзка всичко е лесно. Пеперудите в стомаха, розовите облаци, желанието да сте с този човек постоянно и да му показв...

1. Пътувайте заедно

Доказано е, че двойките се чувстват опиянени от пътуването до един месец след като са се върнали. Споделянето на нови преживявания и пребиваването в различна обстановка ги кара да се чувстват по-близки и това продължава дълго след като се завърнат вкъщи. Планирайте ваканция заедно или дори само местно уикенд бягство.

2. Намерете си общо хоби

Опитайте разнообразие от дейности като готвене, бягане или каквото и да било друго, от което и двамата се интересувате. Никога не знаете какво ще откриете и кое ще се превърне в новото ви любимо всеобщо занимание.

3. Пробвайте нещо ново и забавно

7 битовизма, които гарантират, че любовта ви е истинска

Понякога, особено след като делите дълго време едно легло с някой, ви се струва, че тръпката сякаш си е отишла. Не мислете, че е така -...

Не се страхувайте да разклатите рутината си и да отидете за нещо съвсем различно. Все още можете да имате редовни срещи, но не забравяйте да поръсите в някои вълнуващи дейности между тях. Ще бъде забавно да преживеете нови неща заедно и те ще направят прекрасни спомени, към които да се връщате след това.

4. Говорете си

Кога за последен път и двамата си говорихте с часове, както правехте навремето? Вземете малко вино и обсъдете всичко, което ви идва на ум. Ще се почувствате като стари времена и ще си спомните колко е добре да говорите с партньора си за неща, различни от това как е минал деня ви.

5. Правете нещата, които обичахте да правите заедно

Имахте ли седмични кино срещи или място в града, където обичахте да сядате и просто да гледате хората? Ако тези неща са в миналото, върнете ги обратно! Някои от тези ранни чувства ще се появят отново и ще бъде забавно.

Всяка жена трябва да знае тези 5 важни урока за любовта

Понякога любовта наистина може да ни докара до лудост. Объркани сме, крием страховете си, а ние, жените, сме склонни често да преувелич...

6. Правете спонтанен секс

Не се мързей за интимността. Уверете се, че сте продължили да показвате един на друг колко луди сте един по друг и не позволявайте това да остане в миналото. Направете нещо спонтанно като секс или просто натискане в колата, за да разпалите страстите. Дори и малките признаци на обич могат да изминат дълъг път, когато са неочаквани.

7. Организирайте си срещи постоянно

Вместо да си готвите вечеря, облечете се и излезте на среща в някое ново заведение. Тръпката от новото плюс гласенето за излизането могат да ви донесат пеперуди в стомаха сякаш отново сте на първа среща.

8. Правете си изненади

45 начина да разтопите сърцето на всяка жена

Малките начини да кажете Обичам те са много по-важни от самото изричане на тези думи. Те са сладки, изпълнени с нежност и любов. Те г...

Те не трябва да бъдат екстравагантни жестове. Опаковайте чанта с храна и игри за отпускащ следобед в парка или запълнете хола със запалени свещи. Вашият партньор ще го хареса, каквото и да е, защото показва, че мислите за него.

9. Поинтересувайте се от неговите интереси

Следващия път, когато партньорът ви излезе да играе баскетбол или да йога, отидете с него. Привлекателно е да го виждате в как го прави и ще бъде приятно да научите какво го вълнува. Той също ще оценят факта, че сте се постарали, за да дойдете, дори ако това е нещо, от което не сте лично заинтересовани.

10. Правете планове за бъдещето

Създайте списък с мечтаните ваканции, които искате да организирате, или направете съвместен план на проектите, които искате да поемете. Това ви дава едновременно нещо, което да очаквате заедно и да работите по него заедно.

Зодиите, които е най-лесно да ОБИЧАШ

Има хора, които е толкова лесно да обичаш. Те са мили, разбиращи, забавни. И дори да не го планираш, чарът им е толкова зашеметяващ, че...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Сложете този плод до козунака, за да остане мек и пухкав по-дълго

Люлякът ще издържи 2 пъти по-дълго във вазата, ако направите това

Пълнолуние на 24 април 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

Къде и как е правилно да се съхранява козунак, за да остане пухкав и мек по-дълго

Сложете кактуса на това място в дома си, за да се предпазите от негативна енергия

Тези 7 "комплимента" ще обидят всеки - избягвайте ги

Сложете това в тестото за козунака, за да остане пухкав и мек за седмица

Стихотворение за 23 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 23 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 23 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com