10 причини да се радвате, че сте необвързани

1977
10 причини да се радвате, че сте необвързани
Снимка: iStock

Ако ви се е случило да сложите край на поредната ваша връзка и сте необвързани на този етап, не съжалявайте въобще за това.  Наистина има много ползи от това, да разполагате с вашето свободно време и да правите каквото желаете с него. Ще ви дадем и десет причини, които да ви напомнят защо е добре в момента да сте необвързани.

1. Вашата най-голяма ценност е свободата

  Вие не трябва да се чувствате длъжни да се съобразявате с капризните желания на вашата половинка, също така и да се срещате с приятелите му/и които не са ви симпатични. Вашият график ще е обмислен само според нуждите и желанията ви. Свободни сте да правите каквото вие поискате, да бъдете с когото искате, когато желаете.

2. Възможностите ви да се срещате с различни интересни личности се увеличават

  Връзките обикновено са свързани с отговорност и ангажираност. Отнемат много от вашето свободно време, в моментите когато ви се иска да останете насаме със себе си. Когато сте необвързани, вие имате шанса да създадете нови приятелства, да увеличите социалните си контакти, да затвърдите старите такива, а може би дори да срещнете нов човек в любовта.

3. Може да се обградите само с вашите най-любими хора

Ако досега стесе чувствали, че нямате достаъчно време за вашите най-близки хора, семейство и приятели, точно сега е момента да го направите.

4. Може да спестите пари

  Когато сте във връзка, това върви и ръка за ръка с някои задължения, като една двойка обикновено споделя общ бюджет. Свикнали сте да теглите заем за покупки, да споделяте помежду си спечелени пари, да плащате наравно сметките си. В момента в който сте необвързани, тогава може да разполагате със своите пари както вие желаете, без да се налага да се съобразявате с някого.

5. Може да прекарвате както желаете вашето свободно време

  Връзките са нещо много хубаво, но понякога имаме нужда да останем и сами за известно време. Необвързаните имат по-големи шансове да разполагат със своето свободно време както те преценят за добре.  Тогава се чувстваме и най-щастливи, защото започваме да правим нещата, които сме оставили на заден план и които са ни правили щастливи, като някое забравено хоби например.  

6. Имате възможност да поддържате добра физическа форма

Много често, когато сме във връзка, ние започваме да пренебрегваме външния си вид и да го считаме за даденост. Сега е момента да върнете формата си, да се запишете на някакъв вид спорт или просто да се отдадете на разкрасителни процедури, доставяйки удоволствие на себе си.

7. Вече няма с кого да спорите и да се карате непрекъснато

  Ако ви е омръзнало от спорове и глупави скандали, сега вече може да се отдадете на спокойствие.

8. Може да намерите нови хобита

  Ако винаги ви се е искало да си направите околосветско пътешествие, но вашия партньор преди ви е стопирал за тази крачка поради една или друга причина, сега е идеалното време за това! Използвайте го максимално, за да преоткриете своите интереси и всичко, което сте оставяли на заден план заради партньора до себе си.

9. Може да експериментирате с вашия стил или външен вид

  Често на дамите им се е случвали, техният мъж да не одобри експериментирането с дрехите и начина на обличане, цвета на косата, визията и т.н. Външността е едно от най-важните неща за мъжете и понякога промените им идват твърде екстравагантно. Необвързаните дами в момента имат идеалният шанс да правят каквото пожелаят с външния си вид, без да се притесняват от одобрението на партньора.

10. Може да обзаведете вашия дом по свой вкус

  Ако досега сте били длъжни да търпите идеи относно интериора и обзавеждането на дома ви от вашия партньор, които са ви се стрували безумни, то сега не сте длъжни. Може да подредите, обзаведете вашия дом както пожелаете, без да се налага да се съобразявате с мнението на някого относно предмети и мебели, които не ви харесват.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Топ 5 на зодиите, които лъжат най-много

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Да си нямате работа с тях: Топ 5 на най-проблемните зодии

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Родени с късмет: На тези зодии всичко им се случва с лекота

Какво е истинското име на Марк Твен

Научете най-щастливия ден за всяка зодия от седмицата, 29 април - 5 май

Извън Атина: Кой е най-големият град в Гърция

Къде се намира най-високият водопад в Европа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com