106-годишна баба е най-старият Facebook потребител

33053
106-годишна баба е най-старият Facebook потребител

Най-възрастната потребителка на Facebook навърши 106 години и получи пожелания на стената си от цял свят, пише в. "Дейли експрес", цитиран от БТА.

Когато за пръв път се присъединява към социалната мрежа, Едит Кирхмайер не успява да регистрира рождената си  дата 1908 г.

Над 11 млн. младежи са "избягали" от Facebook от 2011 г. досега

Младите потребители на Facebook са намалели с над 11 милиона от 2011 година насам, сочи изследване на консултанската компания iStrategy...

Столетничката е потребителка от януари 2013 г. и вече има над 47 000 приятели в социалната мрежа, а фенската й страница наброява 12 000 харесвания.

Бившата социална работничка Едит Кирхмайер е майка на две деца и баба на 17 внуци. Тя е и най-възрастният правоспособен шофьор в Калифорния, както и най-старият жив висшист от Чикагския университет.

Кирхмайер се присъединява към Facebook, за да популяризира дейността на благотворителното дружество "Директ Рилийф", за което полага доброволен труд от 40 години.

"Целта ми беше хората да опознаят по-добре любимата ми благотворителна организация. Дори не съм си представяла, че ще събера 105 000 харесвания за дружеството, но успях", споделя столетницата.

Софиянски безнаказано прави пътни нарушения пред погледа на полицаи

В най-натоварения момент на трафика тази сутрин бившият столичен кмет Стефан Софиянски е извършил няколко пътни нарушения. Те са случил...

Снимката на Едит с нови пантофи - подарък за 106-ия рожден ден от производителите на обувни принадлежности "Декърс", е събрала над 3100 харесвания.

Столетницата, на която новите технологии не са чужди, разказва, че се е почувствала "като отвързана", когато близките са й подарили компютър, принтер и цифров фотоапарат за 95-ия й рожден ден.

За Коледа Едит Кирхмайер е получила iPad Мини, с който изпраща имейли, реди пасианси и сърфира в интернет.

Ново дело срещу Facebook по обвинение за търговия с лични данни

Двама ползватели на социалната мрежа Facebook са подали иск срещу нея. Обвиненията са, че компанията е сканирала личните им съобщения,...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com