11 мита за повторната връзка с бившия

6013
11 мита за повторната връзка с бившия
Снимка: iStock

След раздяла много често се случва хората да се опитат да възобновят връзката с бившия си партньор. Има и такива, които успяват, но в повечето случаи се оказва, че усилията са били напразни, защото, както гласи поговорката, „Счупеното, не се лепи“. И така, мислите, че нещата могат да се оправят, се превръщат в митове. Ето ви и 11 от причините, поради които не трябва да се надявате на повторна връзка с бившия.

1.Мит е, че събрали се отново, нещата ще бъдат по-различни и той ще бъде по-добър. Изследвания сочат, че след повторното събиране, всичко си остава така, както е било и дори по-лошо, защото той не спира да се връща към миналото.

5 знака на Зодиака, които предпочитат старите връзки пред новите

Започването на нова романтична връзка означава да излезете от зоната си на комфорт. Много хора спокойно възприемат това, не се противоп...

2.Ако смятате, че при повторното ви събиране той се е променил към по-добро, то знайте, че хората много рядко се променят. За да го направят,  те трябва да имат много голяма причина и най-вече мотивация.

3.Самозаблуда е, че го познавате много добре.  Но дали е така? Или може би това, че знаем прекалено много за другия е довело до вашата раздяла, защото все пак винаги трябва да има доза мистерия, която да създава емоции.

4.Неувереността ви, че няма да намерите някой по-добър,  не означава да се върнете при бившия. Истината в случая е, че се страхувате от разочарованието и затова не давате шанс на новия човек, да ви покаже положителните си качества.

5.Запитайте се кой от вариантите според вас е по-добър, да сте щастливи с не толкова перфектния човек или да сте нещастни с този, който „не е перфектен, но си е ваш“?

6.Извинението, че нямате време за срещи или сайтове за запознанства, не е причина да се върнете към старата си връзка.

13 знака, че човекът, с когото се срещате, ви губи времето

Времето изминава неусетно и затова трябва да се научим да оползотворяваме и ценим всяка секунда в този свят. И не става въпрос само в л...

7.Приятелството след раздяла между двама души е много трудно нещо. Причината е, че емоциите и страстта, трудно биха преминали в обикновени приятелски отношения.

8.Причината, че сте излезли да пийнете по нещо и след това сте си легнали, не значи че вече всичко е наред и можете да се съберете. И внимавайте, защото навика да се срещате с бившия, ще ви попречи да създадете нова връзка.

9.Приемете факта, че сте се разделили, не защото един от вас вече не е перфектен, а защото вече не сте един за друг. Само така, ще можете да продължите напред.

10.Честите обаждания, изненадващото идване у вас и съобщенията не са признак, че той не може да ви забрави или отново ви обича. Това е признак на нуждата му да ви контролира.

11.Не се дерзайте, че може би преувеличавате и че опитът да се съберете може да бъде успешен. Ако причината за раздялата ви е изневяра, то подновяването на връзката ви няма бъде успешно.

6 неща, които се случват, когато спрете да правите любов

Има много причини сексуалният ви живот да е в застой. Може би преминавате през раздяла или пък някой от двама ви е болен. Може би е п...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 лайфхака от тези, които са отслабнали без диета

Знаете ли кои са седемте изкуства

Кои са първите симптоми на пролетна умора

Мис съвършенство: как да свалим мазнините по корема

Тази домашна захранка за шаран ще подобри вашия риболов значително

8 вредни комбинации от храни, които ядем ежедневно

Как се пише: известна или извесна?

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com