2-те зодии, които ще ви бъдат верни до гроб и предани до последно

50105
2-те зодии, които ще ви бъдат верни до гроб и предани до последно

Ако искаш щастлива и стабилна връзка е нужно да тръгваш с презумпцията за доверие и вярност, тъй като изневярата е нещо, което трудно се прощава.

Но даже и да намериш сили да го направиш, счупеното си остава счупено. Моногамията или по-скоро нагласата за нея, си зависи от морала и вижданията на всеки един човек.

Но от гледна точка на астрологията, на някои зодии им е вътрешно заложено да бъдат верни. Тоест, ако се държите действително добре с такъв партньор и му осигурявате нужните близост и разбиране, шансът да кръшне встрани е извънредно минимален.

5-те зодии, които предават приятелите си

Предателството е нещо крайно неприсъщо за голяма част от човечеството. За зодиите, за които говорим обаче, то е неделима част от ежедне...

Вижте и кои са тези зодии.


Рак

От всичките зодии, Ракът е най-загрижен за стабилността на отношенията си с любимия човек. Той обича семейството и е най-щастлив наистина когато има дълбока, емоционална връзка. Би изневерил само и единствено, ако неговият партньор се държи с презрение и не показва любовта си.

3 нетипични зодиакални двойки между които се заражда голяма любов

Рак и Близнаци Ако се обичат достатъчно силно и проявяват толерантност и разбиране един към друг, то тази двойка ще се обича силно за ...

Везни

Везните търсят напрекъснато хармония и баланс. Само по този начин се чувстват спокойни и пълноценни. Една изневяра би нарушила драстично тяхното равновесие и те предпочитат да не я правят. Ако пък се случи, бъдете сигурни, че съвсем сигурно е че скоро Везната ще ви напусне.

 

Източник: За жената

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Най-разтърсващата притча за прошката
Най-разтърсващата притча за прошката

Живял един човек. Животът му бил обикновен, като на всички хора – в него имало и хубаво, и лошо. Дошъл последният му час и човекът напуснал...