2022 година на Тигъра - какво да очакват родените под знака на Тигъра в "своята година"

36369
2022 година на Тигъра - какво да очакват родените под знака на Тигъра в "своята година"
Снимка: Marcel Langthim / Pixabay

Предстоящата 2022 е година на Тигъра според китайския календар. Тя стартира на 1-ви февруари 2022 и продължава до 31-януари 2023. Според китайците Тигърът е кралят на всички зверове, символ на сила, смелост и бързина. Много китайски деца носят шапки или обувки с изобразен тигър за късмет. Тигърът е на трето място сред животните в китайския календар. Ето всички зодиакални животни подред: плъх, вол, тигър, заек, дракон, змия, кон, коза, маймуна, петел, куче и прасе. Всяка година е свързана с животински знак според 12-годишния цикъл.

Годините на Тигъра са 2022, 2010, 1998, 1986, 1974, 1962, 1950, 1938…

Какво е важно да знаем за покровителя на 2022 г – Тигъра

Вероятно вече знаете, че 2022 година ще бъде управлявана от Тигъра. Добре е да знаем какво ни подготвя покровителят на годината - силен...

Какво носи късмет на Тигъра:
числа: 1, 3 и 4
дни: 16-ти и 27-ми от всеки китайски лунен месец
цветове: син, сив, оранжев
цветя: жълта лилия, цинерария

Хората, родени в годината на Тигъра са смели, непредсказуеми и уверени. Много са харизматични и обичат да бъдат забелязвани и харесвани от другите. Склонни са да действат прибързано, дразнят се лесно, но и са прекалено отстъпчиви.

Тигрите са инати и много директни, работят активно, изразяват се смело и открито. Авторитарни са и никога не се отказват от думите си. Заради увереността си, могат да бъдат успешни лидери. 

Ако искате да привлечете късмет през 2022, носете червено.

Каква ще бъде 2022 – годината на Черния воден Тигър?

2022 година е годината на Черния воден Тигър според източния хороскоп. Тя започва на 1 февруари 2022 г. и ще приключи на 22 януари 2023...

Любов: 2022 няма да бъде белязана от изключителен късмет на любовния фронт, но няма и да имате големи провали. Бъдете внимателни с партньора си, за да нямате сътресения и скандали. Възможно е връзките ви да страдат от прекомерна работа и напрежение. Проблемите във връзката ще са свързани основно с битовизми и дребни разногласия. Необвързаните Тигри да бъдат внимателни. Астролозите не предвиждат да срещнете голямата любов през идващата година. Но това не изключва кратки, приятни и безпроблемни връзки. Съсредоточете се върху работата и се подгответе за 2023, която ще ви донесе много приятни изненади.

Здраве: Трябва да внимавате със здравето си през 2022. Има вероятност да страдате повече от настинки и дребни неразположения. В такива случаи просто си почивайте и отказвайте ангажименти. Обърнете внимание на хранителния си режим и избягвайте вредни храни. 

Кариера: Ще имате добри възможности за повишение през 2022. След като сте работили усърдно много години, най-накрая ще бъдете забелязани и поощрени от шефовете си. Не бъдете прекалено амбициозни, защото ще станете жертва на завист и проблеми от страна на дребнави колеги. Всеки малък успех в кариерата ще бъде постигнат с много труд и постоянство. Бъдете предпазливи и не позволявайте на другите да попречат на развитието ви.

Богатство: Няма да имате проблеми с парите, както с останалите аспекти, което е добрата новина. Ще имате много възможности за печалба, но внимавайте, ако рискувате, ще претърпите големи загуби. Независимо какво ви се случва, има голяма възможност през 2022 да удвоите приходите си. Добре е да инвестирате парите си в недвижимо имущество, което ще ви бъде от полза в предстоящите трудни години. И все пак, харчете разумно за ежедневните си нужди.

Всяка зодия има своето духовно животно

Всеки човек има свое духовно животно, чиито сили са присъщи за него и който то закриля. Може да видите своето, когато медитирате или ст...

Носете дрехи в синьо и зелено за късмет през 2022 и избягвайте бяло.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

По-здравословен ли е замразеният хляб?

Това е най-скъпият зеленчук в света, съдържа важни витамини и минерали

Как сами да премахнете зъбния камък?

Нудистки плаж в Сардиния организира голи сватби

В кое море се влива река Марица?

Кой е единственият български град на река Тимок?

За да печете на барбекю най-здравословно, спазвайте тези правила

Защо Свети Георги е наречен "Победоносец"?

Ето защо трябва да съхранявате фолиото за храна в хладилника, а не в шкаф

Как се пише: сарма или сърма?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com