3 коледни подаръка, които не струват нищо

25468
3 коледни подаръка, които не струват нищо

Понякога най-ценните подаръци са тези, за които сме се постарали и не сме купили от някой магазин. Всяка Коледа си подаряваме сходни подаръци и се чудим какво да подарим следващия път, така че да изненадаме любимия човек.

Ето няколко идеи, които не струват нищо, но носят много по-голяма емоция от това просто да купиш нещо от някой магазин.

7 трика, с които да купите подаръци за Коледа онлайн

Тази Коледа пазаруването ще бъде по-различно и трябва да се настроим на тази вълна. Въпреки това, то може да е все така вълнуващо и най...

1. Буркан с предизвикателства – това е много симпатична идея, която можете да подарите на любимия човек. Вземете един обикновен буркан с капачка, все пак се опитайте да изберете по-красиво изглеждаш. Махнете етикета под топла вода с много търкане или с олио, ако лепилото не иска да падне толкова лесно. След това можете да украсите капачката по красив начин и да вържете панделка на самия буркан, така че да изглежда по-празнично. След това на листчета напишете предизвикателства, които вашият любим човек трябва да изпълнява всяка седмица от следващата година – по едно, което да чете всеки понеделник. Предизвикайте го да се обади на стар приятел, да запише курс по език, да пребори някой от страховете си и каквото ви дойде на ум. Забавно е, оригинално е и ще е подарък, който ще запомни завинаги!

2. Кутия със спомени – един изключително специален спомен, който ще отваряте и ще препрочитате през годините. Намерете някоя красива кутия у дома, може да е с ключе, може да прилича на съндъче или просто красива опаковка, останала от някаква вещ, която сте запазили, само защото е красива. След това седнете и добре помислите за най-ценните и вълнуващи спомени, които имате заедно през годините – и ги напишете в малки текстчета. Ще се изумите колко неща няма да помните след години и как ще се зарадвате всеки път, когато попаднете на листчетата. Освен това вашите спомени се различават от тези на вашата половинка и така можете да му припомните вълшебни мигове, които той е забравил и които сте имали заедно. Можете да направите всяко листче със спомен на свитък, който да завържете с красива панделка или конец.

3. Ваучери за преживявания – тук отново трябва да развихрите въображението си и да направите подаръка много специален за вашия любим човек. Вземете 10-15 красиви листчета, а може и повече, разбира се, на които да напишете най-различни неща, които са подарък за вашата половинка. Например – да гледате филм по негов избор, да идете на разходка, да го изненадате с любимата му вечеря и пр. Можете да му кажете, че ваучерите важат за цялата следваща година и когато искат, могат да ги използват и да преживеете специален момент заедно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com