3 проблема, с които всяка двойка се сблъсква поне веднъж

18748
3 проблема, с които всяка двойка се сблъсква поне веднъж
Снимка: iStock/Guliver

Дори ако връзката ви е истински стабилна, всяка двойка преминава през "коловози". Ето три най-често срещани проблеми - и как да излезете от всеки, по-силни от всякога.

Автопилотът

Ето коя отличителна черта във всяка зодия ви кара да се влюбите

Всеки човек е уникален със своя характер и отличителни черти, които го правят достоен за обичане. Без значение дали става въпрос за уни...

Проблемът: Животът е станал доста еднотипен и днес и вие и партньорът ви споделяте същата дневна програма "ядете, спите, работите, повтаряте. Това състояние, подобно на зомбита, започна да ви поставя под въпрос жизнеността на вашите взаимоотношения.

Как да се справите: Стъпка 1: Планирайте нещо интересно, забавно и невероятно, което ще ви извади от зоната ви на комфорт. Пътувайте до екзотична дестинация, избягайте без план или каквото друго ви хрумне. Стъпка 2: Започнете нова седмична традиция, която ще ви позволи да се свържете отново. Може би това е Тако вторник, или може би просто пиете чаша кафе на терасата. Важното е новото нещо да доставя удоволствие и на двама ви.

Проблемът със секса

Проблемът: Фазата на медения месец е приключила и вече ви е много удобно заедно – особено като придавате приоритет на съня и релаксацията. Така сексът остава на заден план.

Как да си върнете партньора според зодията му

Овен Най-добрият начин да го убедиш да се върне при теб е да не го убеждаваш изобщо. Един Овен оценява своята независимост, дори кога...

Как да се справите: Просто го правете. Дори в началото да ви се струва, че трябва да положите много усилия, за да го направите, с времето ще осъзнаете, че имате нужда от удоволствието, което ви носи секса с любимия човек. Просто тялото ви има нужда от време, в което да си пипомни колко хубаво е.

Проблемът: Кръстопът

Проблемът: връзката ви е достигнала кръстопът по отношение на важен етап, независимо дали става въпрос за това да заживеете заедно, да се преместите в нов дом, да се ожените или да имате дете. Не сте на една и съща страница и ви причинява бедствие.

Как да се справите: Както при всички неща, така и в любовта и романтиката, един отворен, честен разговор е първият въпрос на бизнеса. Кажете на партньора си какво искате, както и причините, поради които сте го пожелали, и поискайте той да ви отвърне със същата откровеност. Ако консенсусът след този разговор е, че искате съвсем различни неща - и никой от вас не показва признаци на компромис - може би е подходящо време да изследвате съветите на двойките ... или изцяло да прекратите отношенията си.

15 знака, че е безумно влюбен

Всеки иска да чува, че е обичан, но в днешния свят много хора се притесняват да изразяват гласно истинските си емоции. Причините за то...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Мачкат всички по пътя си: Тези зодии са най-големите кариеристи

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com