3 простички съвета за отслабване без глад

6747
3 простички съвета за отслабване без глад
Снимка: iStock/Guliver

Всеки от нас мечтае да свали натрупаните излишни килограми бързо и без спазването на много строги диети. Само мисълта за лишаването от голяма част от любимите ни сладки изкушения и ястия, ограниченията и броенето на калории, възпира много хора да се подложат на какъвто и да е хранителен режим. Истината е, че много често в такива случаи след приключване на диетата всеки посяга към парче от любимата си торта или към порция с пържени картофки и така след време възстановява свалените килограми и нерядко качва и още отгоре.

И за да не си причиняват всичкото това страдание, много хора често предпочитат и прибягват до това да отслабнат чрез тренировки, били те фитнес, бягане, ходене и т.н. Истината е обаче, че само с тренировки няма да постигнете нищо. При всички случаи е необходимо да промените и начина си на хранене, за да получите желаните резултати.

Разкриха дълго пазената тайна - японска диета за отслабване

Пролетта е подходящото време да свалите качените килограми, които сте натрупали през есента и зимата. През студените сезони движението ...

Изборът на диета също не е лесна работа, защото има много и различни варианти, при спазването на които се обещават бързи и невероятни резултати, но в повечето случаи те са непосилни за изпълнение или не дават желания  ефект.

Ето защо днес ще ви разкажем за три много простички трика, с които без да се подлагате на изтощителни тренировки и диети, да отслабнете и да задържите  килограмите си.

1.Внимавайте с какво се храните и винаги четете етикетите на храните, които купувате, защото в голяма част от тези, които се предлагат в магазина, често се крият различни и не до там полезни съставки.  Всички те, освен, че вредят на здравето ви, но и ще ви попречат да отслабнете, защото могат да съдържат скрити захари, нишесте, брашно и други.

2.Ограничете или дори е добре да се откажете от пакетираните вредни храни, като бисквити, снакс, подсладени сокове и газирани напитки, преработени меса, пакетирани сладкиши и други. Всички те съдържат много захари и вредни мазнини, които са вредни за здравето и съдържат много калории.

5 плода, които вредят на фигурата повече от сладкото

Искате ли да ядете плодове без да се притеснявате за фигурата си? Поради голямото разнообразие може би не е ясно какво точно да избере...

3.Избягвайте млечните продукти, които макар, че са полезни, съдържат много калории. Същото се отнася и за изделията от пшеница, които са наситени със захари и въглехидрати и поддържат висок гликемичен индекс.  До повишаване на кръвната захар водят и плодовите сокове,  които съдържат много въглехидрати. По-добрият вариант е хапнете свеж плод, в който има много фибри и витамини.

Така със спазването на тези 3 простички правила и с повишаване на физическата си активност, ще успеете не само да отслабнете, но и да стегнете фигурата си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да се справим с безпричинното лошо настроение?

Девет изречения, които най-добре описват екстровертите

Кои витамини са най-полезни за кожата?

Какъв сватбен грим няма да е подходящ 2024: 4 основни грешки

Кои чайове са известни със своето противовъзпалително действие

5 „странни“ неща в жените, които привличат само свестни мъже

Сложете това в тоалетната чиния вечерта и до сутринта тя ще блести от чистота

Как да предпазим очите си от компютъра?

Защо някои домакини сипват олио в мивката

10 съвета за тези, които се страхуват да напуснат работа, която не харесват

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com