3 сигурни начина да разбереш, че ти изневерява

8249
3 сигурни начина да разбереш, че ти изневерява
Снимка: Pixabay.com

Много жени имат съмнения, че половинката им кръшка, но не могат да го докажат. Силната женска интуиция обаче никога не греши. Ето как да разбереш дали човекът до теб те лъже или ти е верен:

1. Виж неговия Инстаграм – мъжете не се славят с голяма активност в Инстаграм, затова и често скришните им чатове се крият именно там. Погледни съобщенията му и виж с кой си пише най-често, нищо чудно да откриеш някоя колежка, за която не подозираш и пикантни съобщения от нея. Друго нещо, което може да го издаде, е подредбата на Strory-тата му. Знаеш ли, че колкото по-често следиш Story-тата на един акаунт, толкова по-напред излиза той сред останалите. Затова ако отвориш Инстаграма му и на първа линия са Story-та на жени (колежки или бивши), то можеш да си сигурна, че това са историите, които той следи постоянно и затова му се показват най-отпред.

4-те зодии, на които им слагат рога

Това са зодиите, които от известно време са лъгани от любимите си хора, които безсрамно им изневеряват с някой друг. Тези зодии трябва ...

2. Питай го за дребни подробности – когато човек лъже често забравя какво е казал. Само най-изпечените измамници знаят, че трябва добре да помнят какво са казали, за да може ако стане дума за някоя подробност, да няма разминавания във версията им. Ако твоята половинка например ти е казала, че ще работи до късно с еди-кой си колега върху еди-кой си проект, който трябва да е готов до вторник 17:00 ч. (например), попитате го след ден-два до кой ден е трябвало да му бъде готов проекта и справил ли се е. Ако каже сряда или понеделник, можеш да бъдеш сигурна, че всичко е измислица и зад работата стои нещо друго.

3. Виж как оставя телефона си – много е важно да следиш как половинката ти се държи спрямо телефона си. Това издава много! Ако той непрекъснато го оставя с екранчето надолу, изключва му звука или си го носи навсякъде със себе си, то може да си сигурна, че крие нещо в него. Опитай се дори понякога да го помолиш да ти го даде, за да си провериш нещо в интернет. Ако ти го даде направо – всичко е наред! Но ако преди това започне набързо да ровичка нещо, то вероятно се опитва да изтрие улики, които можеш да видиш и да разбереш, че има друга връзка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com