3-те зодии, които са царете на сарказма

14482
3-те зодии, които са царете на сарказма
Снимка: iStock/Guliver

Сарказмът може да доведе до усмивки и бурен смях, ако е изказан с мярка и насочен към правилния човек. Хората, които умеят да подхождат към себе си със сарказъм, притежават невероятно умение и чувство за хумор, което заразява околните. Понякога обаче сарказмът може да се окаже и досаден, дори изнервящ. Ето защо е важно да се използва в разумни граници. Вижте кои са зодиите, които умеят да си служат със сарказма най-добре.

Козирог – обикновено използват сарказма, за да успяват в кариерата си. Те са работохолици и работата за тях е неизменна част от живота им, която не биха заменили за нищо на света. Не са редки случаите, в които дразнят своите колеги със саркастично отношение. Така също се спасяват от уволнение или наказание. Сарказмът ги спасява, когато са гневни на някого и им помага да изразят негодуванието си по по-тактичен начин, обръщайки го на шега. Това ги предпазва от навличане на по-големи проблеми. Представителите на тази зодия са сериозни, амбициозни, стабилни личности, които държат да устроят живота си и да намерят комфорта, който заслужават. Държат да бъдат успешни в начинанията, които са захванали. Разбира се, са и много умни и интелигентни. Ето защо, когато искат да се заяждат или да заплашат някого, използват сарказъм.

Скорпион – те са много потайни хора, които обичат да изненадват околните, понякога със собственото си присъствие. Появяват се, когато най-малко очаквате. По същия начин се случва и тяхното отмъщение – когато най-малко очаквате. Скорпионите не споделят своите планове и по този начин успяват да получат онова, което желаят от другите. Използват сарказма като средство, което им позволява да не бъдат наранени от хората наоколо. Те не показват емоциите, които притежават в изобилие. Прикриват ги със сарказъм.

Овен – доказано е, че хората, които умеят да си служат със сарказма, са по-умни. Това важи с пълна сила за Овена. Той е умен, интелигентен, амбициозен, в главата му се въртят куп идеи и сценарии за различни ситуации. Сарказмът помага на Овните да скрият някои неща за себе си – плановете, които са намислили, целите, които са поставили, недостатъците, които просто не могат да приемат, че другите ще забележат в тях. Не обичат да се обясняват, по-лесно им се да се пошегуват саркастично. Лесно се ядосват, но понякога вместо да обиждат, използват сарказъм, за да засегнат отсрещната страна. Държат винаги да постигат своето с цената на всичко. Понякога се случва да мамят хората в името на постигане на целта си и затова им помага сарказма.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com